Όλοι πρέπει να προσέχουμε τα μάτια μας σαν τα μάτια μας! Γι’ αυτό και δεν μιλάμε προσωπικά στα κορίτσια ή στα αγόρια. Οι συμβουλές είναι unisex και φοριούνται από… όλους και όλες! Εσείς όμως, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε πάντα υγιή μάτια;

Εμείς είμαστε εδώ για να σας τα μάθουμε. Μιλήσαμε με ειδικούς, ρωτήσαμε και τώρα μπορούμε να σας δώσουμε δύο βασικά tips για την συγκεκριμένη ευαίσθητη περιοχή.

 

Επειδή το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι πολύ λεπτό, πρέπει να το φροντίζετε με την ίδια προσοχή όπως και για το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Αυτό το μέρος είναι πολύ επιρρεπές στις ρυτίδες και αυτό αποτελεί μια σαφής ένδειξη της διαδικασίας γήρανσης. Ως εκ τούτου, για να γεμίσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια σας, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε κρέμες ματιών από την ηλικία των 20 κιόλας ετών!  Όχι μόνο αποτρέπουν το πρήξιμο αλλά κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται νεότερα.

Μάτια: Μην κοιμάστε ποτέ με μακιγιάζ

Ναι, είναι η πιο κουραστική δουλειά να επιστρέφεις στο σπίτι από το πάρτι ή μετά τη δουλειά, να είσαι κουρασμένος και εξαντλημένος και να κάθεσαι να αφαιρέσεις όλο σου το μακιγιάζ. Αλλά ο ύπνος με όλες αυτές τις στρώσεις μακιγιάζ στο πρόσωπό σας μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι φαντάζεστε. Οδηγεί σε απόφραξη των πόρων και στη συνέχεια σε άσχημα ξεσπάσματα. Επομένως, μια σημαντική συμβουλή ομορφιάς είναι να χρησιμοποιείτε πάντα ένα καθαριστικό ή ένα ντεμακιγιάζ καλής μάρκας. Έτσι θα αφαιρείτε το μακιγιάζ πριν πάτε για ύπνο, ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη αισθάνεστε.

Ακολουθώντας αυτή την απλή ρουτίνα θα σας γλιτώσει από το να αισθάνεστε ενοχές στα 30 σας. Και παρόλο που η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας ακούγεται πολύ υπερβολική, πρέπει να βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό. Απολαύστε τα 20 σας και προετοιμαστείτε αβίαστα για μια ακόμη πιο ευχάριστη δεκαετία των… 30!