Τέλος πια τα μακριά μαλλιά! Ήρθε η ώρα το κοντό να πάρει τη θέση που του αξίζει. Φτάνει το Femme Fatale! Ελάτε να γίνουμε και πάλι κομψές!

Η μόδα λοιπόν για το 2022 προστάζει κοντό μαλλί. Αυτό θα μας οδηγήσει στην ανανέωση που τόση ανάγκη έχουμε όλοι. Μετά την καραντίνα ήρθε η ώρα για στροφή στην καριέρα μας. Τα ντεφιλέ ανοίγουν τον δρόμο για αλλαγή. Είναι τα μαλλιά που δεν θα κουράσουν ούτε θέλουν ώρες κομμωτηρίου.  Αυτά είναι τα short haircuts που θα μας κάνουν να τολμήσουμε την αλλαγή.

Είναι φορές που δεν θέλετε όλα αυτά τα προϊόντα, ώστε τα μαλλιά σας να μην πέφτουν εντελώς φλατ. Το «μυστικό» για να χαρίσετε όγκο που διαρκεί στα λεπτά μαλλιά είναι να επιλέξετε σωστά το κούρεμα σας.

Τα μακριά μαλλιά είναι πιο βαριά από τα κοντά. Ό,τι και να κάνετε δεν διατηρούν το όγκο που με κόπο θέλετε να τους δώσετε.

Το νέο pixie cut

Το πιο θηλυκό pixie κούρεμα έχει αφέλειες για ένα παριζιάνικο στιλ που δίνουν φυσική κίνηση στα μαλλιά και είναι λίγο messy.

 

To curly pixie

Αν έχετε σγουρά μαλλιά μην φοβάστε να τα κόψετε. Τα μαλλιά μπορούν να έχουν όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού, ενώ μπορείτε να το ανακάτεψε και λίγο με τα δάχτυλα πριν τα ψεκάσετε με hairspray.

To mini bob


Το πολύ κοντό καρέ είναι η μεγαλύτερη τάση της άνοιξης.

Blunt Lob

Ένα μακρύ, αυστηρό καρέ χωρίς καθόλου φιλάρισμα θα χαρίσει όγκο στις άκρες των μαλλιών σας, τα οποία καλό θα είναι να μην ξεπερνούν σε μήκος τα κόκκαλα στο στέρνο σας.

Blunt Lob Blunt Lob – #Blunt#Lo | Hair styles, Straight bob hairstyles,  Long hair styles

Soft pixie

Εκτός από stylish, ένα μακρύ pixie κούρεμα με ελαφρώς μακριά φράντζα θα μειώσει στο ελάχιστο τον χρόνο που ξοδεύετε για styling.

Pin on Cabello