Άτιμο πράγμα το κινητό και ακόμα χειρότερη η τάση που έχουν πολλοί να τραβούν selfie! Η αλήθεια είναι ότι τα κινητά έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια! Βάλτε λοιπόν ακόμα ένα στη λίστα.

Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι κινηματογραφούν σχεδόν τα πάντα! Είτε πρόκειται για TikTok , Snapchat είτε απλώς για αναμνήσεις.  Ωστόσο, δεν θα περιμένατε ποτέ να γυρίζετε ένα TikTok και να πιάσετε τον σύντροφό σας κάπου εκεί κοντά!

Αυτό ακριβώς λέει ένα κορίτσι ότι της συνέβη. Όταν εκείνη και οι φίλες της γύριζαν ένα αστείο βίντεο σε μια βραδινή έξοδο, δεν περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα.

 

Η χρήστης του TikTok και οι φίλοι της βιντεοσκοπούσαν τους εαυτούς τους να μιμούνται την τάση του viral “bing bong, what do you wantn say Joe Byron now”. Ώσπου το γέλιο σταμάτησε και  ένα δυσαρεστημένο βλέμμα ήρθε στο πρόσωπό της.

Στο βάθος υπάρχει μία γυναίκα που αρπάζει το πρόσωπο ενός άντρα και τον φιλάει στο μάγουλο, καθώς η Τζόρτζια φαίνεται απολύτως σαστισμένη.

«Όταν πιάνεις τον φίλο σου να σε απατά ενώ φτιάχνεις ένα TikTok». Αυτό έγραψε στο κλιπ και είναι δίκαιο να πούμε ότι οι χρήστες μάλλον δεν το χάρηκαν!

Ένας χρήστης του TikTok σχολίασε: «Θα τους έβαζα και τους δύο στον κάδο. Γιατί στο τέλος της ημέρας και οι δύο το έκαναν όχι μόνο ο ένας».

@gh0bbs No girlfriends were harmed in the process #bingbong #fyp #joebyron #caught #boyfriend #cheating ♬ original sound – isaacberridge