Η Γιούλια Μινίνα δεν είχε ιδέα όταν αγόρασε μία μικροσκοπική γάτα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη! Μεγάλωσε τόσο που οι άνθρωποι που το βλέπουν για πρώτη φορά, πολλές φορές τον μπερδεύουν και τον περνούν για σκύλο!

Φυσικά είναι πάντα ωραίο να έχεις ένα κατοικίδιο στο σπίτι. Και πολύ συχνά οι άνθρωποι αγαπούν την παρέα που μπορεί να προσφέρει μία γάτα χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Ωστόσο η Γιούλια λατρεύει το υπέροχο γατάκι της σύμφωνα με την Mirror ! Όμως έχει καταλάβει ότι αυτό πιάνει περισσότερο χώρο από το μέσο γατάκι.

Η κοπέλα που ζει στη μικρή πόλη Stary Oskol, αγόρασε την υπέροχη γάτα πριν από σχεδόν δύο χρόνια που ήταν ακόμα μικροσκοπική.

Ο Maine Coon, ο οποίος πήρε το όνομά του από ένα γάλα λόγω του μεταξένιου λευκού τριχώματος του, συχνά προκαλεί σύγχυση στον κόσμο που τον περνά για σκύλο επειδή είναι τόσο τεράστιος!

Ζυγίζει 12,5 κιλά  και μπορεί να γίνει ακόμα πιο βαρύς γιατί αυτή η ράτσα γάτας τείνει να μεγαλώνει μέχρι τα τρία- τέσσερα χρόνια του.

«Δεν μεγάλωσε μόνο εμφανισιακά, είναι και πολύ έξυπνη και συμπεριφέρεται πάντα ήρεμα.

«Το βλέμμα μοιάζει γενικά με αυτό ενός ανθρώπου» είπε η Γιούλια.

«Όταν έρχονται φίλοι και γνωστοί στο σπίτι – όλη η προσοχή είναι πάνω του! Ωστόσο τι γίνεται όταν άγνωστοι έχουν ξαναδεί το…θηρίο; Προφανώς και τα χάνουν από το πλάσμα που τους υποδέχεται!