Και το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση λύθηκε! Ο Σάκης Ρουβάς, 18 μέρες μετά την τελευταία του εμφάνιση που τόσο συζητήθηκε, εμφανίστηκε και πάλι!

Ο καλλιτέχνης που είναι ιδιαίτερα ενεργός δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση από τις 28 Δεκεμβρίου και κυρίως μετά την συναυλία στο Λυκαβηττό. Μάλιστα η συγκεκριμένη εκδήλωση που την είδαμε στην ΕΡΤ είχε συζητηθεί έντονα.

Το κόστος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είχε προκαλέσει εδώ και αρκετές μέρες πολλές αντιδράσεις. Οι επικριτές έλεγαν ότι το ποσό των 211,000 ευρώ ήταν υπερβολικό. Μάλιστα είχαν βάλει στο στόχαστρο τους το Σάκη Ρουβά. Ο Δήμος Αθηναίων και ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε πως το κόστος δε διαφέρει ουσιαστικά από τις προηγούμενες χρονιές.

Τα πυρά δέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις. Ο ίδιος είπε ότι είναι «παράδοση», αλλά όσο και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος όλο αυτό το διάστημα εν μέσω των σχολίων.

Ωστόσο όπως και να χει, η ανησυχία των θαυμαστών  είχε μεγαλώσει και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτές έδειχναν τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη να βγαίνουν από ιδιωτικό νοσοκομείο. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είχε ληφθεί στο Μαρούσι την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Η επανεμφάνιση του Σάκη Ρουβά

 

Ωστόσο ο Σάκης έκανε θεαματική επανεμφάνιση! Ανέβασε στα social μία οικογενειακή φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε σε χιονισμένο τοπίο. Βέβαια παραμένει άγνωστο το που. Πάντως σίγουρα το στιγμιότυπο δεν είναι πρόσφατο αφού μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά έχουν ξεκινήσει σχολείο εδώ και δέκα μέρες.

Η εξαμελής λοιπόν οικογένεια βρήκε ευκαιρία για μία εκδρομή σε χιονισμένο προορισμό.

Ο Σάκης Ρουβάς βρήκε έτσι την ευκαιρία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Μάλιστα θα παρατηρήσατε ότι τα τέσσερα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει αρκετά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)