Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Το Πρωινό, για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Πέτρο Κουσουλό. Η γνωστή σιδηρά κυρία της τηλεόρασης, ήταν ιδιαίτερα «προσεκτική» με όσα είπε για τον δημοσιογράφο αφού ουσιαστικά αρνήθηκε την όποια εμπλοκή της από την απομάκρυνσή του και έριξε το μπαλάκι στο Star.

Όπως είπε το κανάλι της πρότεινε να κάνουν κάτι το βράδυ και η ίδια το αποδέχτηκε ενώ αντιπρότεινε να μοιάζει σαν «παρέα» και να έχει μαζί της τον Πέτρο Κουσουλό και τον Δημήτρη Μαρέδη.

Πριν προχωρήσει σε αυτή την πρόταση προς το σταθμό, είχαν δώσει τα χέρια οι τρεις τους. Ωστόσο όταν ο Κουσουλός πήγε να υπογράψει, του είπαν από το κανάλι ότι θα υπογράψει μόνο για το καθημερινό και σε δεύτερο χρόνο θα πέσει η υπογραφή για το βραδινό. Όμως τελικά ο δημοσιογράφος δεν το δέχτηκε και έτσι απλά… αποχώρησε.

Πάντως τον περασμένο Σεπτέμβριο η παρουσιάστρια είχε πει στο Happy Day του ALPHA: «Για εμάς, η απόφαση του Πέτρου ήρθε μετά το πέρας της εκπομπής και γι’ αυτό δεν είπα και κάτι στην τελευταία μας εκπομπή. Δεν αιφνιδιάστηκα, ούτε στεναχωρήθηκα, αλήθεια στο λέω. Θεωρώ ότι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, όπως εγώ τον Πέτρο, αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, καλό είναι να το κάνεις. Γιατί όταν το έχεις απωθημένο και στην εκπομπή που είσαι (σ.σ. Αλήθειες με την Ζήνα) , δεν προσφέρεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Τέλος για την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, είπε και πάλι «διπλωματικά» πως άλλες φορές γελά και άλλες νιώθει αμήχανα για τα όσα προβάλλονται…

 

Ζήνα Κουτσελίνη: Όσα εξομολογήθηκε για τον Κουσουλό

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτή η σειρά θα πάρει τη θέση της μετά το τέλος του από τον ALPHA

Μεξικό F1: Ο Max Verstappen αλά Desperanto

ANT1: Ψάχνουν συμμετέχοντες για μουσική εκπομπή