Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Νατάσα Τσακαρισιάνου.

Η καταξιωμένη ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τον ρόλο της στους «Αυθαίρετους», τα τελευταία χρόνια παραμένει μακριά από τα φώτα της σκηνής και της τηλεόρασης.

Η ίδια εξηγεί τους λόγους, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά την ξαφνική απώλεια του συζύγου της.

Χάσατε ξαφνικά τον άνδρα σας, τον Τάσο, σε ηλικία 69 ετών. Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Τάσος διαγνώστηκε µε καρκίνο στο τέλος του οισοφάγου και µέσα στο στοµάχι. Χειρουργήθηκε προκειµένου να αντιµετωπιστεί η νόσος, όµως µέσα σε δέκα ηµέρες κατέληξε στην Εντατική, στη συνέχεια διασωληνώθηκε και τελικά πέθανε. Τέρµα, αυτό ήταν.

«Έφυγε» γρήγορα και ξαφνικά και ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή µου. Ο Τάσος δεν ήταν απλώς ο άνδρας µου, ήταν το στήριγµά µου και µαζί ο καλύτερός µου φίλος. Ο φίλος µιας ολόκληρης ζωής.

Προλάβατε να του πείτε όσα θέλατε;

∆εν πρόλαβα να του πω τίποτα. Αυτό είναι το χειρότερο. Ούτε τα παιδιά µου µπόρεσαν να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους. Είµαι στο σπίτι και κάθε µέρα τον σκέφτοµαι και δεν µπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν τον βλέπω.

Τι σας λείπει περισσότερο από εκείνον;

Η παρέα του. Η τρέλα του. Οι ατάκες του, φοβερές και τρομερές. Η λατρεία του στη δουλειά που έκανε. Ηταν κτηνίατρος και πολύ αφοσιωμένος στην κτηνιατρική. Μιλούσε µε τους πελάτες του µέχρι τις 12 τη νύχτα. ∆εν κυνηγούσε τα λεφτά, βοηθούσε και απλά έδινε συνταγές. Μόνο για τα χειρουργεία έπαιρνε κάποια αμοιβή.

Πώς είχατε γνωριστεί µε τον Τάσο;

Όταν ήταν φοιτητής στην Κτηνιατρική στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, σπούδαζε και η αδελφή µου πολιτικός µηχανικός και εκεί γνώρισα τον Τάσο. Καταλήξαμε να παντρευτούµε. Πραγµατικά, ήταν ένα φοβερό άτοµο, πολύ ωραίος άνθρωπος.

Θέατρο θα κάνατε;

Πλάκα μου κάνεις; Με κοροϊδεύεις; Θα ήθελα να παίξω στο θέατρο, αλλά δεν μπορώ χωρίς να πληρώνομαι. Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμη. Δεν πειράζει, ειλικρινά. Είμαι στο σπίτι μου, δεν ενοχλώ κανέναν. Μια χαρά είμαι. Δεν έφτασα σε αυτή την ηλικία για να παίζω και να μην παίρνω χρήματα.

Όλες οι ειδήσεις

Όλγα Τρέμη: Σε αυτό το κανάλι θα παρουσιάσει τις «Εκλογές 2023»

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Η Βικτώρια φοβάται για τον Νικόλα-Αυτός είναι ο λόγος

Συντάξεις: Νέες αυξήσεις – Πόσα λεφτά παραπάνω θα λάβετε και τι ισχύει με τα όρια ηλικίας