Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για όλους και για όλα. Για τη σχέση της με την κόρη της, για το γεγονός ότι παντρεύτηκε στα 22 αλλά και για τη σχέση της με τον… Άκη Πετρετζίκη!

«Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου. Δεν θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς επειδή είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα. Οφείλαμε να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης».

Για τον Άκη Πετρετζίκη και την καραντίνα!

«Μαγειρεύοντας και παίρνοντας έξι κιλά σε κάθε κλείσιμο πέρασα την καραντίνα. Με τσάκισε ο Πετρετζίκης με τις εύκολες νόστιμες τραγανές μπουγάτσες της γιαγιάς. Έχω φάει τόσο ζυμάρι ποτέ άλλοτε». Αυτό περιέγραψε η ηθοποιός.

«Στην αρχή την απόλαυσα πάρα πολύ γιατί ξεκουραζόμουν χωρίς ενοχές, μετά λίγο με κούρασε. Αυτό που με στεναχωρούσε περισσότερο είναι αυτό που έβλεπα ότι έκανε στους περισσότερους ανθρώπους, αυτή τη ψυχολογική κούραση, αυτά τα νεύρα, αυτές τις εντάσεις, την ανθρωποφαγία. Αγριέψαμε. Η ζωή έχει και τις ασχήμιες της. Το θέατρο ταλαιπωρήθηκε πολύ, κλείσαμε απότομα» πρόσθεσε.

Με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη δε μιλάμε!

«Δεν είναι απλώς ένας φίλος, είναι το πλησιέστερο κλαδί μου ο Χρήστος. Είναι οικογένεια μου. Ζούμε μαζί από το 1999 με τους σεισμούς. Είναι ανισόρροπη η σχέση, επειδή όμως είναι βασισμένη στη βαθιά αγάπη, έχει την ελευθερία που σου δίνει η αληθινή αγάπη, νομίζω για αυτό το λόγο κράτησε και θα κρατήσει δια βίου. Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που με προετοίμασε για να δώσω στη σχολή, είναι ένας μέντορας μου». Αυτό είπε για τον φίλο της.

«Τα κουβεντιάζουμε αλλά δεν συμβουλευόμαστε. Δεν ταυτίζονται πάντα οι απόψεις μας. Δεν έχουμε πολλά κοινά αλλά έχουμε μια κοινή στάση ζωής. Αγαπάμε την αλήθεια, είναι δίκαιος, είναι ειλικρινής και δουλευταράς. Στην καθημερινότητα μας είναι αστεία η σχέση, δεν επικοινωνούμε. Ζούμε στο ίδιο σπίτι και συχνά δεν ξέρω αν είναι εκεί. Δεν συναντιόμαστε ή μιλάμε στο τηλέφωνο ενώ είμαστε στο σπίτι. Στέλνουμε και γραπτά μηνύματα και τρολάρουν οι φίλοι μου γιατί λένε σε πύργο ζείτε;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Με συγκινεί η Δανάη γιατί είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο και στηρικτικό. Μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου αυτό που έλεγε η Κική Δημουλά ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Παράτησε τη ζωή της και ήταν εκεί με τον μπαμπά μου. Εγώ δεν τον έπλενα, έβαζα τη νοσοκόμα. Η Δανάη τον έπλενε», εξομολογήθηκε.