Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και τη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ισχυρός άνδρας της τηλεόρασης του MEGA μίλησε για την μικρή οθόνη αλλά και τις προσπάθειες που κάνουν τα κανάλια. Επίσης εξέφρασε την άποψη του για τα σίριαλ και τις εκπομπές.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ. Επιπλέον πολλά τα κανάλια, μεγάλος ο ανταγωνισμός και όλοι μεγάλοι. Τα σίριαλ είναι αρκετά και οι εκπομπές είναι πολλές. Η πίεση είναι μεγάλη. Πιστεύω όσοι κάνουν τη δουλειά που έκανα εγώ κάποτε περνούν δύσκολα», απάντησε αρχικά σχετικά με το πώς αξιολογεί την τηλεόραση σήμερα.

Ο Τζώνη Καλημέρης είπε επίσης ότι έχει αδικήσει κόσμο: «Όταν διοικείς είναι λίγο υποκειμενική η κρίση. Το μυστικό είναι να γίνει με σεβασμό και να εξηγήσεις στον άλλον γιατί δεν είναι επιλογή σου». «Δεν ξέρεις πως θα ήταν κάτι αν δεν το έκανες. Έχω κάνει λάθη και κακές επιλογές. Για παράδειγμα το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και τα «Εγκλήματα» είχαν έρθει στο MEGA στην αρχή και τα απέρριψα, δεν τα είχα πιστέψει», αποκάλυψε.

Γίνονται σοβαρές προσπάθειες στη μυθοπλασία

«Γίνονται σοβαρές προσπάθειες σε επίπεδο μυθοπλασίας αλλά πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει τηλεόραση. Ένα σίριαλ πρέπει να παίζει καθημερινά και όχι μια φορά την εβδομάδα».

«Για τις εκπομπές, οι γραμμές πλέον δεν είναι σαφείς. Δεν μπορείς να μην κάνεις ενημέρωση αλλά το θέμα είναι πως την κάνεις. Με ρωτάνε συνέχεια για τους παρουσιαστές, αν ξέρω κουτσομπολιά. Ποτέ δεν θα γυρίσω να «δαγκώσω» την τηλεόραση που τόσο αγαπώ», πρόσθεσε.

Πού θα έβαζε την Ελένη Μενεγάκη αν έστηνε το κανάλι από την αρχή;

«Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβαζα να κάνει late night. Έχει χιούμορ και κάνει τρομερές συνεντεύξεις», υπογράμμισε.