Στα τέλη Απριλίου στοχεύει να βγάλει στον αέρα το νέο ριάλιτι για επίδοξους παρουσιαστές ο Νίκος Κοκλώνης στο Open. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το ριάλιτι θα λέγεται «TV Queens», ενώ, όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να για νουν παρουσιάστριες.

Στο νέο projectθα έχει κεντρικό ρόλο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο βετεράνος παρουσιαστής στο εξής θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή, ενώ ήδη γίνεται συζήτηση με τον Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας όταν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Open.

Για τον ρόλο της παρουσιάστριας του «TV Queens» φέρεται να προκρίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πραγματοποίησε ραντεβού με την παραγωγή την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι συζητήσεις προχωρούν.

Για την κριτική επιτροπή του «TV Queens» εξετάζονται πολλά πρόσωπα, κυρίως γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο για μια θέση κριτή μπαίνει η Μαίρη Συνατσάκη.

Τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ συμμετοχών, ενώ επανασυστήνεται η ομάδα παραγωγής που «έτρεξε» το «Fame story». Για το «TV Queens», που θα περιλαμ- βάνει και εγκλεισμό, θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Barking Well που στέγασαν το μουσικό ριάλιτι του Star.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 31/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Ανδρέας Γεωργίου: Τότε παντρεύεται την Σιμώνη Χριστοδούλου

Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Τάσου με τον Βαγγέλη