Ο Τριαντάφυλλος ξεκινά ένα νέο… beef μιας και μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, «Super Katerina», άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο με τον ηθοποιό,  Μάρκο Σεφερλή.

 

Συγκεκριμένα ο κωμικός ηθοποιόςείχε ανεβάσει μια παράσταση στο θέατρο «Δελφινάριο» πριν 3 χρόνια και μεταξύ άλλων είχε ένα σκετς που αφορούσε το Survivor.

Εκεί διακωμωδούσε διάφορους διαγωνιζόμενους από το ρεάλιτι επιβίωσης και μεταξύ αυτών και τον Τριαντάφυλλο ο οποίος εκείνη τη μερά είχε πάει να παρακολουθήσει την παράσταση μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Η παράσταση αυτή προβλήθηκε τώρα στην τηλεόραση και ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλός.

«Δεν ήταν ωραίο αυτό το να βάζεις το παιδί να λέει: μπαμπά μη γυρίσεις, αλλάξαμε διεύθυνση, σχολείο και επίθετο. Είναι για κάποια πράγματα που η σάτιρα έχει ένα όριο και κάποιοι προσπαθούν ίσως να κάνουν και κάποιες κακίες. Εννοείται ότι ανησύχησα. Θα πούνε οι συμμαθητές στο παιδί άλλαξες επίθετο; Άλλαξες επίθετο ρε φίλε; Το πιο ιερό πράγμα για ένα γονιό και πατέρα; Όποιοι έχουν παιδιά, το ξέρουν αυτό. Όλα τα κάνουμε για το παιδί μας» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

«Είπα στον γιο μου ότι είναι σάτιρα και μου είπε πως δεν είναι ωραίο αυτό που είπε ο κ. Μάρκος. Το δικαιολόγησα και μου είπε ότι εγώ δεν αλλάζω επίθετο για κανένα λόγο. Πήγα να μιλήσω στον Μάρκο με κάμερες και κρυβόταν. Εγώ, όμως, είμαι εδώ και όποτε θέλει μπορούμε να πάμε και σε ανοιχτή εκπομπή και να τα πούμε και στον κόσμο. Ξεπέρασε τα όρια με αυτό το πράγμα» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

 

Τριαντάφυλλος: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του