Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, Ευγενία Ξυγκόρου, μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τον ρόλο της στη δραματική σειρά και τις συνθήκες στις οποίες δούλεψε. Η ίδια εξομολογήθηκε πόσο δύσκολες ήταν οι συνθήκες των γυρισμάτων και πώς εκείνη κατάφερε να το διαχειριστεί.

«Η σειρά έχει τελειώσει και τα γυρίσματα έχουν τελειώσει κάποιο καιρό πριν και συμβιβάστηκα πιο εύκολα από όσο πίστευα. Ήταν πολλοί μήνες και πολλά τα γυρίσματα. Είμαι καλά με αυτό!

Πιστεύω στην τύχη και μου το αποδεικνύει η ίδια ότι πρέπει να πιστεύουμε σε αυτή! Γενικά στη ζωή δεν είμαι τολμηρή. Αλλά στη δουλειά όταν εμφανίζεται μια ευκαιρία είμαι τολμηρή. Ήταν δύσκολη απόφαση η Ιουλία γιατί ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σειρά. Γνωρίζοντας τον ρυθμό αναρωτιόμουν “μπορώ να το κάνω;”. Τα γυρίσματα ήταν κάθε μέρα αλλά οι σκηνές δεν ήταν σαν να ήταν καθημερινό το σήριαλ. Αυτή η σειρά είχε πολλή δράση ειδικά προς το τέλος!

Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, γυρνώντας στο σπίτι ήμουν εξαντλημένη. Από την ένταση, τη δύναμη που μου δημιουργούσε εγκεφαλικά. Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πολύ καλή. Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης πώς θα ήταν οι σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ».

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Όσα είπε η Ευγενία Ξυγκόρου

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά μαζί σε νέα σειρά πρωταγωνιστές του Σασμού

Τριετές συμβόλαιο για τον Hamilton στη Ferrari;

Σάκης Ρουβάς: Ατύχημα για τον τραγουδιστή- Έπεσε στη σκηνή (βίντεο)