Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Η δραματική σειρά του Alpha αποκαλύπτει στη συνέχεια το μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή του Σωτηράκη που θα μπει ξανά στη φυλακή.

Το προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει ξανά στη φυλακή – Αυτό είναι το τέλος του Σωτηράκη

Στη συνέχεια της καθηλωτικής ιστορίας του Alpha, στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Σωτηράκης που θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο περιοδικό MyTV, ο ηθοποιός της σειράς, Δημήτρης Γκουτζαμάνης ο Σωτηράκης θα βρεθεί ξανά εντός της φυλακής.

Την ώρα λοιπόν που πηγαίνει να τον μαχαιρώσει, η Ζανέτ για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου της μπαίνει μπροστά του και ο Σωτηράκης τής καρφώνει το μαχαίρι με μίσος και μανία. Η κοπέλα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος και ο Ζαφείρης την αρπάζει σοκαρισμένος στην αγκαλιά του.

Στη συνέχεια, καλεί σε βοήθεια και η Ζανέτ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα τα καταφέρει, ενώ ο Ζαφείρης είναι συνεχώς στο πλευρό της, κυριευμένος από τύψεις που εξαιτίας του καβγά που προκάλεσε μπορεί να τη χάσει για πάντα.

Όλα αυτά θα τα πληρώσει πολύ σύντομα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη στις 22:40:

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Το αδιανόητο τέλος της Μαρίας

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στη σειρά

Survivor spoiler: Θα συνεχίσει να είναι ομαδικό το παιχνίδι;