Η σειρά που έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, επανέρχεται. Αυτή είναι τουλάχιστον η πρόθεση του δημιουργού, που επιβεβαιώνουν οι πρωταγωνιστές της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημιουργός σκέφτεται να επαναφέρει στη μικρή οθόνη μία μεγάλη του επιτυχία. Λίγοι όμως μέχρι σήμερα το έχουν καταφέρει καθώς είναι δύσκολο μετά από χρόνια να μαζευτεί εκ νέου το καστ της εκάστοτε σειράς.

Ο Στράτος Μαρκίδης μάλλον θα είναι ένας από αυτούς τους λίγους αφού σκέφτεται μετά από 17 χρόνια να επαναφέρει τη σειρά «Tnς αγάπης μαχαιριά» στους δέκτες μας πιθανόν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Προσοχή όμως, το σενάριο του νέου αυτού εγχειρήματος δεν θα αφορά στη συνέχεια της γνωστής ιστορίας, αλλά στην αρχή της. Οπως καταλάβατε θα παρακολουθήσουμε τη ζωή των ηρώων λίγο πριν ξεκινήσει το βαθύ μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών, των Σταματάκηδων και των Λεβεντογιάννηδων. Πριν δηλαδή τον παράνομο έρωτα που οδήγησε στη δημιουργία της βεντέτας. Λέγεται ωστόσο πως η νέα αυτή σειρά θα συστηθεί ως νέα στο κοινό αφού μάλιστα θα έχει και διαφορετικό τίτλο!

Η είδηση για τη δημιουργία της σειράς έγινε γνωστή και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι παλιοί πρωταγωνιστές που με δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν τις φήμες των νέων γυρισμάτων.

Μάλιστα ο Νίκος Βερλέκης, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή ότι ο τίτλος έχει βρεθεί αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμος!

Η σειρά είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1 και τελείωσε το 2007.

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία

ΑΕΚ: Βρίσκει στόπερ το θέμα είναι πότε θα έρθει – Αυτό είναι το υπέρ του

Τρία Μίλια: Γυναίκα μυστήριο γοητεύει τον Τίμο