Το ράλι των τιμών και η ακρίβεια επηρεάζουν και τα τηλεπαιχνίδια! Επ’ αόριστον αναβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «The price is right» στον ΣΚΑΪ στο οποίο οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν τις σωστές τιμές των προϊόντων. Με τις διαρκείς ανατιμήσεις και ενώ το ζήτημα του κόστους βασικών προϊόντων απασχολεί το κοινό, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε ότι δεν είναι το κατάλληλο timing για παιχνίδια με τιμές. Αντ΄αυτού το κανάλι του Φαλήρου προχωρά σε άλλο τηλεπαιχνίδι με έναν παίκτη εναντίον 100. Πρόκειται για το αμερικανικό φορμάτ «1 εναντίον 100», που έχει μεταφερθεί και στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση με τους τίτλους «Fatus Olus» και «Μονομάχος».

Στο μεταξύ κι άλλη αποχώρηση από το OPEN, αυτή τη φορά από το αθλητικό ρεπορτάζ. Ο Άγγελος Τόμπρος αποχώρησε από το κανάλι του Κορωπίου και εντάχθηκε στον ΑΝΤ1 όπου αναλαμβάνει θέση content manager στον ΑΝΤ1+ σε ό,τι αφορά τα αθλητικά γεγονότα, με επίκεντρο το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ. Μέρος των αγώνων προορίζεται για μετάδοση στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Σε προεκλογικό ρυθμό μπαίνουν σταδιακά τα κανάλια καταστρώνοντας σχέδια ώστε να είναι έτοιμα για κάθε ενδεχόμενο, είτε προκύψουν εκλογές το φθινόπωρο είτε την άνοιξη του ’23. Το MEGA προχωρά ήδη σε χωροταξικές αναζητήσεις καθώς το στούντιο ειδήσεων στις εγκαταστάσεις του καναλιού στη λεωφόρο Συγγρού δεν επαρκούν για τις αυξημένες ανάγκες της εκλογικής βραδιάς, που άλλωστε θα είναι η πρώτη που θα καλύψει το κανάλι μετά την επαναλειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του MEGA, έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες για την αναζήτηση μεγάλου πλατό με όλα τα σύγχρονα μέσα, για να στηθεί εκεί το σκηνικό της βραδιάς των εκλογών. Παράλληλα και στις συμφωνίες που κλείνονται αυτή την περίοδο, με πρόσωπα της ενημέρωσης, γίνεται ειδιξκή αναφορά για τη συμμετοχή τους σε έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές ή και στην εκλογική βραδιά!