Τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης από ΑΝΤ1; Τις τελευταίες εβδομάδες διακινούνται πληροφορίες για σύννεφα στις σχέσεις του παρουσιαστή με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, αλλά και πιθανή εμπλοκή στη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το συμβόλαιο του Σ. Τανιμανίδη με τον ΑΝΤ1 περιλαμβάνει το ριάλιτι «Shark Tank» για το οποίο έχει ο ίδιος -με την ιδιότητα του παραγωγού- εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

Θα προχωρήσει ο ΑΝΤ1 στη δέσμευση για την υλοποίηση του επιχειρηματικού ριάλιτι;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΑΝΤ1 έδωσε ήδη το “πράσινο φως” για το ριάλιτι του Σ. Τανιμανίδη, με στόκο να βγει στον αέρα στην έναρξη της προσεχούς σεζόν.

Ήδη ξεκίνησαν οι συσκέψεις αλλά και η αναζήτηση των κριτών-επενδυτών, που θα αναλάβουν να αξιολογήσουν και να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές ιδέες των διαγωνιζόμενων στο «Shark Τank».

Πάντως και ο ANT1 αλλά και ο παρουσιαστής είναι αρκετά προβληματισμένοι. Σε ο,τι αφορά τον ΑΝΤ1 οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν ότι ο παρουσιαστής έχει μεγάλο ποσοστό της δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας για τη Φάρμα. Όμως και η πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη έχει τα δικά της παράπονα. Ο παρουσιαστής των ριάλιτι κυρίως παιχνιδιών,  είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή τα παράπονα του τόσο για την επιλογή των παικτών, όσο και την παραγωγή συνολικά της Φάρμας.

Μπορεί η πορεία της “Φάρμας” να απογοήτευσε τον ΑΝΤ1, που ακολούθως ανέστειλε τα σχέδιά του για το ριάλιτι περιπέτειας «Ι’m a celebrity, get me out of here», ωστόσο δεν έχει ληφθεί απόφαση για ολική αποχώρηση του σταθμού από την τυπολογία των real-Iife προγραμμάτων. Αν και με μικρότερη δοσολογία, καθώς θα υπάρχει περισσότερη μυθοπλασία, τα ριάλιτι παραμένουν στο τραπέζι του ΑΝΤ1, που αναζητεί και νέα πρωτότυπα φορμάτ.