Ανατροπές στο παρά πέντε της νέας σεζόν προκύπτουν στο μεταγραφικό «παζάρι», με ηχηρές επιστροφές να ματαιώνονται.

Σε «ναυάγιο» οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά για την ανάληψη βραδινής εκπομπής. Μετά τα… σύννεφα που κατέγραψε η Realnews σε προηγούμενο δημοσίευμα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές οδηγούνται σε οριστική απομάκρυνση με ματαίωση της ηχηρής μεταγραφής.

Οι λόγοι της διαφωνίας είναι καθαρά οικονομικοί και αφορούν τόσο το κόστος παραγωγής της εκπομπής, αλλά και τις οικονομικές απολαβές του παρουσιαστή.

Ο Alpha απέρριψε το αίτημα του Ν. Μουτσινά για live μετάδοση, καθώς κάτι τέτοιο θα ανέβαζε κατακόρυφα το κόστος με την ενεργοποίηση βραδινής βάρδιας μόνο για τις ανάγκες της εκπομπής.

Επιπλέον, ο Alpha έβγαλε «κόκκινη κάρτα» και σε ό,τι αφορά την αμοιβή που ζητά ο παρουσιαστής, καθώς κινείται πολύ πιο πάνω από τα πλαίσια που θα συζητούσε το κανάλι.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή Μουτσινά στον Alpha οδηγούνται σε αδιέξοδο, αφήνοντας μόνο ένα μικρό παράθυρο, με την προϋπόθεση να γίνει μείωση 50%.

Σε ματαίωση οδηγείται και η επιστροφή της Βίκυς Καγιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έναν χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Star, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις για να παρουσιάσει ένα νέο ριάλιτι μόδας στη ζώνη 15:00-17:00, σε παραγωγή της εταιρείας Silverline Media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές του ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής διακόπηκαν και η προοπτική συνεργασίας που θα έφερνε τη Βίκυ Καγιά στο κανάλι του Φαλήρου τινάχθηκε στον αέρα.

Μετά την ανατροπή αυτή, στο κάδρο επιστρέφει το «My style rocks», ενώ είναι πιθανόν η Acun Medya, που έχει αναλάβει όλη την prime time του ΣΚΑΪ, να πάρει επιπλέον μερίδα του λέοντος και στη μεσημεριανή ζώνη.

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος η συνεργασία Μαλέσκου – Μικρούτσικου

World Party: Πότε επιστρέφει, ποιοι θα το παρουσιάζουν

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ειρήνη – Παρασκευάς – Χαμός με Άννα και Αποστολή!