Το κανάλι της Παιανίας ανακοίνωσε σήμερα (22/11) το τέλος της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο Ίνα Ταράντου. Μάλιστα το κανάλι στην ανακοίνωσή του αναφέρει ξεκάθαρα το λόγο της διακοπής της συνεργασίας που δεν είναι άλλος από τις χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Η ‘Ινα Ταράντου, με την αγάπη της για την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, την αστείρευτη διάθεση να δοκιμάζει, να αναζητά και να γνωρίζει συνεχώς καινούριες εμπειρίες, είχε βρεθεί στο ΟΡΕN προκειμένου να ενισχύσει το νέο πρόγραμμα τον σταθμού. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας πήρε τη σκυτάλη από την Μάριον Μιχελιδάκη η οποία επίσης είχε σημειώσει χαμηλές πτήσεις.

Τέλος η Ίνα Ταράντου: Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού

Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό,

που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής.

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η δίκη της Μιράντας πλησιάζει- Τι θα ζητήσει ο Βύρωνας;

Ολυμπιακός: Αποκάλυψη! Το τηλεφώνημα Μαρινάκη – Μέντες για τον Χάμες Ροντρίγκες!

Τρία Μίλια: Η Κλειώ φέρνει τα πάνω κάτω-Δυσάρεστη έκπληξη για τον Τίμο