Ένα σούπερ ντόμινο μετακινήσεων και ανακατατάξεων συντελείται στα μετόπισθεν της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, που μπαίνει στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας για την προσεχή σεζόν.

Πρόσωπο-κλειδί που θα επηρεάσει ευρύτερους συσχετισμούς είναι η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ εκκρεμεί αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 ή θα μετακινηθεί σε άλλον σταθμό.

Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου θα κριθεί σε κρίσιμο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί στα μέσα της εβδομάδας, ενώ η πρόταση που της έχει γίνει είναι να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου χωρίς να συνεχίσει τη βραδινή «Αρένα».

Πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι υπάρχουν «αγκάθια» και από τις δύο πλευρές, ενώ την ίδια στιγμή στο κάδρο μπαίνει ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου προσέγγισε τη Μαρία Αναστασοπούλου με πρόταση να σταθεί στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε στην καθημερινή ζώνη 12:00-14:00.

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόσωπο της πρωινής ζώνης βρίσκεται σε τροχιά εξόδου και πιθανής μετακίνησης σε άλλο κανάλι.

Από το Open αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Παναγιώτης Στάθης. Ο κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Κορωπίου, ενώ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στον ΑΝΤ1, με επικρατέστερο το σενάριο αξιοποίησής του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τη Μαρία Ανα στασοπούλου.

Οριστική, άλλωστε, θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Μαυραγάνη με τον ΑΝΤ1, ενώ η δημοσιογράφος οδεύει προς τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Στο κάδρο των πιθανών ανατροπών μπαίνει και η ΕΡΤ, καθώς έντονο πρέσινγκ δέχεται από άλλο κανάλι η Χριστίνα Βίδου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Συνδέσεις» φέρεται να πολιορκείται από το Action 24 προκειμένου να μετακινηθεί εκεί για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Θα ακούσει τις σειρήνες Πηγές από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η Χριστίνα Βίδου θα παραμείνει στο Ραδιομέγαρο και στις «Συνδέσεις» μαζί με τον Γιώργο Παπαχλιμίντζο.

Όλες οι ειδήσεις

Tv Queen: Τέλος από το OPEN πριν την ώρα του

Το ναυάγιο: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Μάκη και Όθωνα

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω θα πληρώσει τα λάθη της