Ο γνωστός χορευτής, Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor αλλά και για τις σχέσεις που έχουν σήμερα με την Κόνι Μεταξά.

 

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη. Με την Κόνι είχαμε και πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε».

Ο γνωστός χορευτής μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.

Σχετικά με τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν».

Ο χορευτής και χορογράφος έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Είχαμε με την Κόνι πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε».

Πάντως και πριν ένα χρόνο είχε ακουστεί το όνομα του για τη συμμετοχή στο παιχνίδι. Ωστόσο τότε είχε γίνει γνωστό ότι η Acun Medya έχει ενοχληθεί με τις “διαρροές” και την υπερέκθεση των παικτών. Και έτσι απέσυρε την πρόταση προς τον Τάσο Ξιαρχό.

Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής όπου φάνηκε ενοχλημένος από τη στάση της Acun Medya. Όπως είπε, πέρα από το πρόβλημα της στρατιωτικής του θητείας που λύθηκε, προβλήματα προέκυψαν τόσο από άποψης επικοινωνίας, όσο και από χρηματικής άποψης.