Στις 30 του Μαΐου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πρωτότυπης σειράς έμπνευση του Φοίβου Δεληβοριά με αφορμή τις εμφανίσεις του στην «Ταράτσα του Φοίβου». Ο στιχουργός και ερμηνευτής, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την απήχηση του κόσμου από τις παραστάσεις που συνήθιζε να κάνει κάθε καλοκαίρι σε ταράτσες τoυ κέντρου της Αθήνας, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει μια σειρά μυθοπλασίας που Θα βασίζεται σε μικρές ιστορίες οι οποίες Θα συνδέονται μεταξύ τους και φυσικά θα ποικίλουν ανά εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «Τα νούμερα» ή αλλιώς τα σενάρια Θα αντλούν έμπνευση και από τη «Μάντρα του Αττίκ», την αγαπημένη εκείνη σκηνή των Αθηνών όπου όλα μπορούσαν να συμβούν. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς σε ένα μαγαζί στον Κεραμεικό όπου και θα είναι η βάση της σειράς ή αλλιώς η σκηνή πάνω στην οποία θα διαδραματίζονται τα πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν Θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα.

Αντίθετα, μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθούν και σε εξωτερικούς φυσικούς χώρους της γύρω περιοχής, Θέλοντας έτσι ο δημιουργός να δώσει στους τηλεθεατές την αμεσότητα που χαρίζουν οι μουσικοί του δρόμου. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη έχει κάτσει ο έμπειρος Γρηγόρης Καραντινάκης και όπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής «Αργοναύτες» που έχουν δει ένα μικρό δείγμα από τα πρώτα γυρίσματα, το αποτέλεσμα δεν θα εντυπωσιάσει μόνο τους απανταχού Θαυμαστές του Φοίβου και λάτρεις της μουσικής, αλλά και όλους όσοι μεγάλωσαν με σειρές. Είναι παρακινδυνευμένο να πει κανείς από τώρα πότε Θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν πως στα μέσα με τέλη Σεπτέμβρη θα δούμε στις οθόνες μας τα πρώτα επεισόδια. Η ΕΡΤ 1 και φέτος θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τις σειρές της νωρίς για να προλάβει τον ανταγωνισμό ή αλλιώς για να προλάβει μια μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Έως τότε… υπομονή.

Δείτε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Στον αέρα η έναρξη στον ΣΚΑΪ

ANT1: Τότε κάνει πρεμιέρα το Πρωινό με Λιάγκα – Νομικού

Η γη της ελιάς: Τότε αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Σασμός: Τότε επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ALPHA

Άπιστος: Νεκρός ο Βολκάν – Η Ασιγιά σώζει τη Ντερίν από τον θάνατο – Αυτό είναι το τέλος της σειράς