Είναι γεγονός ότι Βρισηίδα και Σπύρος τον τελευταίο καιρό έχουν πλησιάσει πολύ ο ένας τον άλλο στο Survivor. Οι δύο τους φαίνεται να περνούν πολύ ωραία μαζί και ό ένας να βοηθά τον άλλο να ξεχνά τα προβλήματα που τους περιτριγυρίζουν. Ακόμα και η αλλαγή ομάδων και η μετατροπή τους από συμπαίκτες σε αντιπάλους δεν τους έχει πτοήσει.

Στο παιχνίδι των ερωτήσεων του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός τους διάλεξε όλως τυχαίως να απαντήσουν σε μία ερωτική ερώτηση. Οι παίκτες αντί να έρθουν σε αμηχανία, φάνηκε να το απολαμβάνουν, με τον Σπύρο Μαρτίκα μάλιστα να δίνει ρέστα!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος και τα έντονα πανηγύρια των Μπλε για το μεγάλο έπαθλο που μόλις είχαν κερδίσει, η κάμερα έπιασε την Βρισηίδα και τον Σπύρο σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Ωστόσο σε κάποιον δεν άρεσε αυτό! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα κι τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Να χαρώ; Να στενοχωρηθώ; Να γελάσω; Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω το σταυρό μου. Δεν νομίζω. Ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει πολύ μεγάλο κέρδος. Πώς γίνεται πέντε μήνες να μην μιλάτε και πριν από 4 ημέρες να είστε ξαφνικά φουλ ερωτευμένοι;» σχολίασε αρχικά ο παίκτης του Survivor.

«Θα ήθελα να πω ότι όλη η παραλία γελά με τα χάλια τους, όχι μόνο εγώ. Τους κοροϊδεύουν για να δούνε αυτά τα χαζά παιχνιδάκια τους… Κάνω εμετό φίλε σου λέω. Αυτοί οι δύο έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά και πουλάνε ένα love story, το οποίο είναι όλο λάθος» συνέχισε στο ίδιο ύφος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.