Στο Survivor αρχίζουν και λιγοστεύουν αφού όπως είναι άλλωστε αναμενόμενο και γνωστό. Οι παίκτες αρχίζουν και μειώνονται αφού ο ένας μετά τον άλλον βλέπουν το όνειρο των 100.000 ευρών νσ απομακρύνεται!

Έτσι και το βράδυ της Πέμπτης (16/6) οι τηλεθεατές του Survivor, είδαν ακόμα μία αποχώρηση μετά το Συμβούλιο. Ακόμα ένα από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν έλαβε αρκετές ψήφους κι έτσι αναγκάστεηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έτσι οι παίκτες όπως ο Σπύρος Μάρτικας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας κατάφεραν να παραμείνουν για ακόμη μία εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης.

 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λοιπόν ότι από τον Αγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο μεγάλος κερδισμένος και αυτού του συμβουλίου αποχώρησης, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, καθώς έχει παραμείνει στο παιχνίδι και τις 11 φορές που έχει τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor: Τόσα λεφτά πήρε ο Ταλάντσεβ!

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν ένας από τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι στα μέσα Φεβρουαρίου και παρέμεινε στον Αγιο Δομίνικο για περίπου 16 εβδομάδες, συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, έλαβε περίπου 16.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor 2022.

Δεν τα λες και άσχημα με τέτοια οικονομική κρίση που μαστίζει! Αξιοπρεπέστατα την «έβγαλε» ο Τάλα.

Στο μεταξύ νωρίτερα είχε γίνει το λεγόμενο συμβούλιο αποχώρησης. Μετά την ανακοίνωση λοιπόν του αποτελέσματος δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε και πάλι αλώβητος μετά από 11 φορές που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει ήδη από την Πέμπτη ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έσπασε κάθε ρεκόρ-Τι κρύβει;

 

Ο Μαρτίκας λοιπόν ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, παρέμεινε στο νησί της Καραϊβικής για έκτο μήνα αν και έχει μπει στη διάθεση του κοινού για  11 φορές!