Είμαι πολύ περίεργη για πολλά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ένα από αυτά που περιμένω και αναμένω όμως είναι η ατομική ασυλία. Τι θα κάνει η Αθηνά Ευμορφιάδη στην ψηφοφορία; Ποιον θα υποδείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση;

Το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι τεράστιο. Περισσότερο από όλα περιμένω να δω τι θα πράξει η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η αθλήτρια του Kick Boxing ήταν αυτή που μετά την ήττα των Διασήμων στο 10 αγώνισμα ασυλίας κέρδισε την ατομική ασυλία. Αυτό σημαίνει πως στο σημερινό συμβούλιο του νησιού θα υποδείξει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Αμέσως μόλις κέρδισε την ατομική ασυλία, ουσιαστικά άφησε κι ένα στίγμα για το πώς θα ψηφίσει όταν έρθει η ώρα. Ανέφερε πως θα το κάνει με αγωνιστικά κριτήρια και πως θα είναι δίκαιη. Θα ψηφίσει για την ομάδα.

Μετά το 6ο λεπτό του βίντεο είναι ο δηλώσεις της

Τα κουκιά είναι μετρημένα. Αν κερδίσουν οι διάσημοι τον αγώνα ασυλίας, τότε η Αθηνά θα πρέπει να ψηφίσει έναν εκ των Θανάση Βισκαδουράκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Απόστολο Ρουβά. Τη Βρισηίδα Ανδριώτου δεν τη βάζουμε στην κουβέντα, μιας και οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Ούτε φυσικά τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Πάλης είναι ο καλύτερος παίκτης των διασήμων. Ήταν μάλιστα αυτός που άφησα την μπάρα στο τέλος, για να κερδίσει η Αθηνά την ατομική ασυλία.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο πιο αδύναμος παίκτης από όλους όσους συζητάμε είναι Ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο 53χρονος ηθοποιός όμως πήρε το μέρος της στην κόντρα που άνοιξε με τη Μυριέλλα. Όχι με κραυγές, αλλά την υποστήριξε. Έξυπνη κίνηση για να μην ψηφιστεί η Αθηνά.

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο με όσα είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη

Όπως βλέπετε, η Ναυσικά δεν τη στήριξε. Ίσα ίσα. Βέβαια, είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο αν θα την εμποδίσει στο να την ψηφίσει. Η Ναυσικά μοιάζει το φαβορί για να βγει στον τάκο από την Αθηνά Ευμορφιάδη. Ούτε ο Απόστολος Ρουβάς πήρε το μέρος της Αθηνά, αλλά είναι το αουτσάιντερ. Διότι οι πιο κοντινοί παίκτες στη Μυριέλλα, είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που είναι ήδη υποψήφιος και η Ναυσικά. Με άλλα λόγια, ευκαιρία είναι για την Αθηνά να βγάλει όλο το παρεάκι που αντιπαθεί στον τάκο. Αν το παίξει έτσι όμως, δεν θα είναι δίκαιη. Κάτι που θα καταδείξει πολλά για τον χαρακτήρα της.

UPDATED: Το έκανε το έγκλημα η Αθηνά

Το… γύρισε το μπιφτέκι που έλεγαν και πέρυσι οι Survivor. Πως γίνεται αυτό; Όταν άλλα λες και άλλα κάνεις, για παράδειγμα.  Διότι, η Αθηνά είπε πως θα ψηφίσει αγωνιστικά και στο τέλος έκανε ακριβώς το αντίθετο. Με άλλα λόγια, η Αθηνά είναι ασυνεπής.