Θρίλερ με την συμμετοχή της Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor του ΣΚΑΪ. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα συμμετέχει. Ή μήπως είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο;

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα  φαίνεται ότι δεν ισχύουν .

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία είπε πως ακόμη δεν ξέρει αν η κόρη της θα μπει στο ριάλιτι και ξεκαθάρισε πως η ίδια δε θα ήθελε.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι δεν έχει φύγει ακόμα η Κάτια

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα, δεν ξέρω ακόμα αν θα μπει στο Survivor. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει Σάββατο στο παιχνίδι και θα την δούμε Δευτέρα. Της έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει. Ανησυχούσα σαν μαμά. Σίγουρα θα ανησυχώ μην πάθει πάλι τα ίδια με την υγεία της, όπως κάθε μάνα. Δεν έχει πετάξει ακόμα για Άγιο Δομίνικο. Την περιμένω εδώ σήμερα. Κάθε μάνα νομίζω τα ίδια θα έλεγε. Αν πάει θα της βάλω σοκολάτες στη βαλίτσα».

 

Στο μεταξύ όπως είπαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», το γνωστό μοντέλο θα μπει στο παιχνίδι το Σάββατο, όμως θα την δούμε στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Πέρυσι ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά για τους Διάσημους. Κέρδιζε παιχνίδια συνεχώς. Αυτό την έκανε πολύ αγαπητή στο κοινό. Δεν άντεξε όμως πολύ και αποχώρησε από το παιχνίδι. Σχεδόν ένα μήνα είχε μείνει μέσα. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Άρης Σοϊλέδης όπως σας έχουμε αναφέρει.

Πλέον είναι ξανά στις επάλξεις και θα τη δούμε εκ νέου με την κόκκινη μπαντάνα. Σκοπός της είναι να συνεχίσει από εκεί που το άφησε. Διότι ήταν από τα φαβορί για να κερδίσει το παιχνίδι αν θυμάστε. Με άλλα λόγια, η είσοδος της αλλάζει τις ισορροπίες.