Μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με το Survivor, ίσως είναι η πρώτη φορά, που πριν καλά καλά κλείσει εβδομάδα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, να προκαλεί τέτοιο χαμό!

Βέβαια ήταν αναμενόμενο αφού πρόκειται για το All Star και η πρεμιέρα ήταν αυτή που προμήνυε ότι έρχεται μεγάλη… φουρτούνα!

Σήμερα αναμένεται να μάθουμε ακόμα έναν παίκτη που θα βγει στον τάκο. Μέχρι και το αποψινό βράδυ (10/1), έχουμε υποψήφιους προς αποχώρηση τους Περικλή Κονδυλάτο από την πλευρά των Μαχητών, και τον Κώστα Παπαδόπουλο από την μεριά των Διασήμων.

Όπως έγινε γνωστό ήδη από την πηγή μας (που καλή της ώρα εκεί στην υγρασία που βρίσκεται), οι Διάσημοι αναμένεται να είναι οι αποψινοί νικητές άρα αυτοί που θα κληθούν να δώσουν μία ακόμα υποψηφιότητα είναι οι Μαχητές!

Αυτός λοιπόν που το ονοματάκι του θα τεθεί ως υποψήφιο προς αποχώρηση, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ενώ ο τέταρτος που δυστυχώς θα βρεθεί στη διάθεση του κοινού, θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος ακούει και στο όνομα «μισθοφόρος», ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες το 2017 αλλά μην ξεχνάμε ότι έκτοτε πέρασαν και έξι χρονάκια σχεδόν στην… καμπούρα του όπως και των υπολοίπων!

Μένει να διαλέξετε εσείς, γιατί είμαστε και δημοκρατικοί… τύποι, ποιον παίκτη θέλετε να παραμείνει! Άλλωστε αυτή η ψηφοφορία που έτρεχε και την περασμένη χρονιά, είχε 97% επιτυχία! Θα λέγαμε και 100% αλλά είμαστε του ταπεινού…

Ψηφίζουμε λοιπόν ποιον από τους τέσσερις θέλουμε!

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

 

Η Γη της Ελιάς: Έτσι βάζει τέλος στις φήμες ο Στάθης-Το «όχι» της Ιουλίας τον ρίχνει από τα σύννεφα!

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης έχει τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Survivor Twitter 9/1: Η πλατφόρμα βούλιαξε από τις τσιρίδες της Βρισηίδας και το θάψιμο στη Σταυρούλα