Το Survivor, το παιχνίδι που δε σε αφήνει να βαρεθείς, συνεχίζεται, και στο αποψινό επεισόδιο γίνεται της… ανατροπής! Όσα ξέραμε τα ξεχνάμε και πλέον η λέξη φαβορί, παύει να υφίσταται! Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το γνωστό άσμα και όχι άδικα!

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε έναν Άρη Σοϊλέδη να χάνει την ασυλία μέσα από τα χέρια του! Προφανώς δεν είναι τελικά και τόσο εθισμένος! Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε την προσπάθεια που χτίζει τόσο καιρό, είναι καλό τα μεγάλα λόγια να αποφεύγονται όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι, έστω κι αν πρόκειται για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Επιπλέον ξέρουμε ήδη τους δύο υποψηφίους που προέκυψαν χτες μετά από ισοψηφία, και δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Γιάννη και την Μαίη Εμμανουηλίδου, με τον Άρη Σοϊλέδη νωρίτερα να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Ωστόσο σήμερα ο ποδοσφαιριστής όπως σας αναφέραμε, δεν θα είναι τόσο τυχερός αφού η ασυλία πέφτει σε άλλα αγωνιστικά χέρια! Έτσι το κολιέ θα φορέσει ο Νίκος Γιάννης. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση του υποψηφίου.

Το αποψινό συμβούλιο του νησιού περιλαμβάνει μία ακόμα ανατροπή. Δυστυχώς για τα παιδιά που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, δεν θα είναι τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά τέσσερις αφού θα έχουμε ισοψηφία! Εκτός από την Σταυρούλα υποψήφιος όπως είπαμε και ΕΔΩ θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης! Εννοείται πως όλοι θέλουν να φύγει ο καλύτερος, τουλάχιστον αγωνιστικά! Αυτός που τα καταφέρνει είναι ουσιαστικά και η απειλή!

Αυτό ακριβώς ίσως σταθεί η αφορμή να αλλάξει όλη η πορεία του παιχνιδιού. Όμως ο παράγοντας που καθορίζει το μέλλον των παικτών ακούει στο όνομα, «κοινό». Και εμείς αυτό επικαλούμαστε!

Πριν πάμε στα δικά μας. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Ποιος παίκτης λοιπόν θέλετε να παραμείνει;

Νίκος Γιάννης

Μαίη Εμμανουηλίδου

Σταυρούλα Χρυσαείδη

Άρης Σοϊλέδης

Ψηφίζουμε ΕΔΩ!