Τα παιχνιδάκια πίσω από τραυματισμούς στο Survivor, που κρύβουν απλά… στρατηγικές κινήσεις αποφυγής συγκεκριμένων αντιπάλων, τελειώνουν στον Άγιο Δομίνικο. Η ανακοίνωση Λιανού στο επεισόδιο της Κυριακής (2/6) ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη για τους επτά που έχουν απομείνει.

«Πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα, έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, είστε μόλις επτά, ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας. Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών πλέον θεωρείται απαραίτητη στους αγώνες που απομένουν και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας, όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από την μεγαλύτερη απόσταση.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα το οποίο σίγουρα θα πρέπει να αποφύγετε για να συνεχίσετε στο παιχνίδι. Οι αριθμοί πλέον είναι μικροί, είστε μόλις επτά, οπότε είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε σε ισοψηφία σε κάποιο συμβούλιο. Αν προκύψει λοιπόν ισοψηφία ανάμεσα σε δυο άτομα, βγαίνουν και οι δύο μονομάχοι αλλά μόνο ένας θα πάει στην τελική μονομαχία.

Αυτό θα γίνει γιατί την επόμενη ημέρα ακριβώς, στον αγώνα, αυτοί οι δυο παίκτες θα παίξουν μεταξύ τους. Όποιος κερδίσει, απευθείας απαλλάσσεται από την υποψηφιότητα του» είπε ο Γιώρος Λιανός.

Στο αποψινό επεισόδιο πάντως ο Φάνης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Γκιουλέκα και την ατάκα που είπε ότι ο συμπαίκτης του είναι «κενός συναισθηματικά». Όπως είπε ο Φάνης, ο Γιώργος έχει πει κι άλλους χαρακτηρισμούς. «Όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου θα είναι, δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν. Αυτή είναι η κατάσταση, δεν πρόκειται να αλλάξει, και να πω την αλήθεια δε θέλω να αλλάξει. Και οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί. Εγώ πηγαίνω δεξιά, αυτός πηγαίνει αριστερά.»

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Survivor: Νέος τραυματισμός και αγωνία για την Κατερίνα Δαλάκα – Τι συνέβη

Τατιάνα Στεφανίδου: Επαφές με το OPEN μετά το τέλος της από τον ALPHA