Είναι φυσιολογικό κάτω από αυτές τις  συνθήκες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, οι παίκτες να βγαίνουν κάποιες στιγμές εκτός εαυτού! Η πείνα, οι αγώνες και τόσα άλλα οδηγούν τους Μαχητές αλλά και τους Διάσημους σε ξεσπάσματα. Είναι άλλωστε σχεδόν δυόμιση μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Ή μήπως δεν είναι;

Τι εννοούμε; Μα φυσικά το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της παίκτριας που μετράει στο νησί μόλις μία εβδομάδα! Η Σταυρούλα Χρυσαείδη άρχισε να βρίζει και μάλιστα αισχρά μέσα στη νύχτα τα υπόλοιπα παιδιά του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ. Μάλιστα πολλοί από αυτούς φάνηκαν έτοιμοι να τη στείλουν από εκεί που… ήρθε!

«Χθες το βράδυ στην καλύβα καθόμασταν και μιλούσαμε. Πετάγεται η Σταυρούλα κάποια στιγμή και αρχίζει να φωνάζει και να διαολοστέλνει όλη την ομάδα» δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor για να έρθουν αμέσως μετά τα πλάνα του ριάλιτι επιβίωσης για να τον επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του.

Survivor: Το ξέσπασμα της Σταυρούλας

Έτσι, μέσα στη νύχτα και ενώ όλοι οι Μαχητές βρίσκονταν ξαπλωμένοι στην καλύβα τους, η Σταυρούλα Χρυσαείδη ξέσπασε. «Τι θα γίνει γ@μώ την πουτ@ν@ μου; Άιντε στο δι@λο τώρα! Πρέπει να φωνάξουμε εδώ μέσα για να ακουστούμε. Δεν ακούτε διαφορετικά.».

«Έχει η Σταυρούλα τώρα πέντε μέρες εδώ πέρα, μια βδομάδα και εμείς έχουμε εβδομήντα μέρες και δεν τόλμησε κανένας να πει σε κανέναν τη λέξη άι στο δι@λο. Η Σταυρούλα, πόσες μέρες έχει εδώ πέρα, γύρισε και είπε την πρώτη εβδομάδα «άι στο δι@λο» γιατί ήθελε να κοιμηθεί» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor.

Το θέμα σχολίασε και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με λέγοντας «Έχει μπει μια βδομάδα κι έχει τεράστια έπαρση…».Την ίδια αντίδραση είχαν και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπλε Ομάδας.

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας «Εγώ το είπα μια φορά ευγενικά, δεν με άκουσε κανείς… Ο Τάλα γύρισε και μου λέει σε γράφουνε στα τέτοια τους δεν σε ακούνε καν. Το λέω δεύτερη φορά, μου το ξαναλέει… του λέω έχεις δίκιο. Όταν μου λέει ο άλλος θέλω να με σέβονται, απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό από εκείνους. Δικό μου λάθος, δεν έπρεπε εγώ να φωνάξω τόσο πολύ αλλά η αλήθεια δεν ακούνε κάπως αλλιώς. Όλοι θέλουνε φωνή».