Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συγκλόνισε με τα λόγια της στο σημερινό (23/2) επεισόδιο του Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Είπα ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία και ότι δεν του έχω μιλήσει από επιλογή.

Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμα και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει.

Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, κάτι το οποίο είναι λάθος, γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει αυτά τα πράγματα, είτε στον τζόγο είτε στο οτιδήποτε, και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι ότι όλο αυτό είναι μια αρρώστια και μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων.

Εγώ λοιπόν συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει και διαπιστώνω ότι μεγαλώνοντας έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και πάρα πολύ ανεξάρτητη. Νομίζω ότι τελικά πρέπει να το αλλάξω αυτό και να μάθω να συγχωρώ», είπε.

Δείτε τι είπε η παίκτρια του Survivor