Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τρίτη (1/3) δεν υπήρχαν μόνο χαρές και πανηγύρια από τους Μπλε για το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και ξεσπάσματα! Ένα από αυτά ήταν εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη. Αυτός μάλιστα που τοποθετήθηκε εναντίον του Θεσσαλού, ήταν ο Σάββας Κάλφας λέγοντας «δεν τον εμπιστεύεται».

Ο Γιώργος Κατσαούνης για μία ακόμα φορά βρέθηκε στο στόχαστρο ορισμένων συμπαικτών του ως προς τη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, ο Σάββας Κάλφας ανέφερε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Κατσαούνη πως ο παίκτης, με καταγωγή από τα Φάρσαλα, αλλάζει συνεχώς πλευρές, λέγοντας: «Το έχω ξαναπεί και θα το λέω. Προκειμένου να βγει η ψήφος και το σχέδιο, η κωλοτούμπα πάει σύννεφο και από την πλευρά του Κατσαούνη, ο οποίος είναι από εδώ και από εκεί».

Επίσης ο κλινικός ψυχολόγος είπε για τον αγρότη: «Για εμένα, αυτό δείχνει πάρα πολλά για το ποιόν αυτών των ανθρώπων, που είναι μαζί και έχουν κάνει το παρεάκι τους. Προφανώς δεν εμπιστεύομαι τον Κατσαούνη και κανέναν από αυτούς. Από εμένα δεν θα γίνει ποτέ κωλοτούμπα, το λέω τώρα και το δηλώνω. Όποιος φύγει από τους τρεις μας, θα είναι με αξιοπρέπεια κι άσε τους άλλους να στριφογυρίζουν».

Survivor: Όλοι εναντίον Κατσαούνη!

Στο μεταξύ είδαμε σε προηούμενο επεισόδιο ότι και ο Σπύρος Μαρτίκας τάχθηκε κατά του Γιώργου για μία… καρύδα!

Ο Γιώργος Κατσαούνης τόνισε ότι τον πείραξε η κίνηση του φαρμακοποιού, και πως αν του ζητούσε φαγητό θα του το έδινε απλόχερα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας απ’ την άλλη δήλωσε ότι δεν ακούμπησε το πιάτο του, αλλά έφαγε ψίχουλα καρύδας από τον χώρο της καλύβας των μπλε. Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως, κατά τη γνώμη του, ο Κατσαούνης έχει πιο “μοχθηρούς” σκοπούς.

«Εκανε ένα απίστευτο show ο Γιώργος, πραγματικά με ξάφνιασε, δεν ηρεμούσε. Εμένα αυτό το show που έκανε ο Γιώργος το τρομερά έντονο με βάζει σε υποψίες. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι προσπαθεί να πετύχει δεν ξέρω ποιος προσπαθεί να ενοχοποιήσει. Νιώθω επικίνδυνο το περιβάλλον, έχω τεράστια προσοχή σε οποιαδήποτε κίνηση, θα αρχίσω να ψάχνω και την τσάντα μου, τα ρούχα μου, μη βρεθεί κάτι μέσα στην τσάντα μου τάχα μου για να με ενοχοποιήσει. Δεν ξέρω εγώ ο Γιώργος τι σκοπούς εξυπηρετεί για το ψίχουλο καρύδας. Όλη ημέρα περνάνε σκέψεις από το μυαλό μου, γιατί μου ήταν αδιανόητο αυτό το απίστευτο show, μήπως ήταν μια αφορμή για να ενοχοποιηθώ εγώ αυτή τι στιγμή μου τάχα μου ως αντίποινα θα έλεγα για την παλιά ιστορία» είπε.