Ο Βαλάντης που ευτυχώς πήρε πόδι από το Survivor του ΣΚΑΪ κατάφερε να πάρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Μάλιστα αν μας ρωτάτε, εδώ δεν θα τα έπαιρνε ούτε για ΠΛΑΚΑ! Όχι επειδή είναι λίγος ως καλλιτέχνης αλλά λόγω της απαγόρευσης της μουσικής.

Όμως ας δούμε πόσα θα βάλει στον κουμπαρά ο παίκτης που από το ξεκίνημα το φετινού Survivor τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του! Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Βαλάντης πρέπει να πήρε και τα περισσότερα για να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Προφανώς ο Τούρκος έχει… μύτη και είχε καταλάβει πως ο τραγουδιστής θα φέρει τα λεφτά πίσω.

 

Έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί  του προσέφερε – σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν – το μεγαλύτερο συμβόλαιο Διάσημου παίκτη.

 

Πόσα πήρε ο Βαλάντης;

Ο τραγουδιστής φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Survivor, το οποίο του απέφερε 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Ο Βαλάντης λοιπόν κατάφερε να είναι αρεστός μόλις για τέσσερις εβδομάδες. Έτσι συγκέντρωσε συνολικά 32.000 ευρώ, με τα οποία θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Όλοι βέβαια απορούν γιατί δεν είχε απομακρυνθεί νωρίτερα από μόνος του αφού όλα του ξίνιζαν! Ο Τούρκος παραγωγός προφανώς ήξερε τι… φιντάνια μάζευε και τους έκανε και ανάλογες ρήτρες στα συμβόλαια. Όχι που θα τους άφηνε όποτε ήθελαν εκείνοι!

Για του λόγου το αληθές και με τα όσα έχουμε ακουστεί στα δημοσιογραφικά γραφεία του… Φαλήρου, όποιος Διάσημος «σπάσει» τη ρήτρα και αποχωρήσει οικειοθελώς, μπορεί να φτάσει να πληρώσει μέχρι και τις 50.000 ευρώ. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα υγείας.

Πάντως χτες τα παλαμάκια με το άκουσμα της αποχώρησης του Βαλάντη τα ακούσαμε μέχρι την Ελλάδα. Προφανώς και δεν ήταν και ο πιο… αρεστός παίκτης αλλά το κερασάκι το έβαλε με τους υπαινιγμούς για την υγεία της Ευρυδίκης. Είπαμε να είσαι ανταγωνιστικός αλλά όχι και τέτοιου είδους χτυπήματα. Υπάρχουν και μάτια και βλέπουν!