Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο «μάχης» του Survivor με στόχο το έπαθλο φαγητού! Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι «κόκκινοι».

Αμέσως μετά, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Στο Συμβούλιο της Κυριακής και μετά την ήττα τους στο αγώνισμα για την ασυλία, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε για πολλοστή φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. Την Δευτέρα οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά τους πιο αδύναμους παίκτες της ομάδας τους. Από τη ψηφοφορία των παικτών προέκυψε ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του. Από την άλλη η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, έστειλε στον τάκο την Σταυρούλα Χρυσαειδή με πολλές αιχμές στο πρόσωπο της.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης της ομάδας που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Σάββας. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι ενώ όλοι περίμεναν να φύγει η Σταυρούλα λόγω της μικρής παραμονής της στο παιχνίδι. Ωστόσο αρκετοί συμπαίκτες του Σάββα ήθελαν να φύγει για το καλό της ομάδας τους.

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα και τα αποχαιρετώ όλα. Θα σας βλέπω από έξω και πραγματικά θα σας στηρίζω. Χαίρομαι πολύ που θα μείνει η Σταυρούλα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ πέρα… Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πάρα πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα από εδώ πέρα» είπε ο Σάββας Κάλφας.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού, ο Ανδρέας και η Μαίη έβαλαν τα κλάματα, καθώς είχαν έρθει κοντά με τον Σάββα.