Είναι γεγονός ότι το Survivor αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον αφού οι παίκτες λιγοστεύουν και ο Άγιος Δομίνικος τείνει να αδειάσει! Το ριάλιτι επιβίωσης που κλείνει πέντε μήνες προβολής στις οθόνες από τον ΣΚΑΪ φτάνει σιγά-σιγά στην τελική του ευθεία. Άρα είναι επακόλουθο η αγωνία να μεγαλώνει και η ένταση να χτυπάει κόκκινο!

Οι δύο πολύ κρίσιμοι αγώνες ασυλίας πέρασαν και κάθε ομάδα πήρε από μία νίκη. Με την αλλαγή των κανονισμών ωστόσο έχουμε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και όχι τέσσερις. Έναν από τους Κόκκινους και έναν από τους Μπλε. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Ο make up artist, αμέσως μετά την υπόδειξή του, ανοίγει… πυρ κατά του άλλου υποψηφίου, του Σπύρου Μαρτίκα στον οποίο καταλογίζει ασέβεια προς τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, θεωρεί ότι ο Κωνσταντίνος έχει παραμείνει στο παιχνίδι περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αναρωτιέται αν περιμένει ότι θα φτάσει μέχρι και τον τελικό.Μπλε και Κόκκινοι συναντώνται σε έναν διαφορετικό αγώνα, διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Και οι δύο ομάδες το διασκεδάζουν με την… ψυχή τους και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει.

Ξαφνικά τα… αίματα στον πάγκο των Μπλε ανάβουν, οι τόνοι ανεβαίνουν και στους Κόκκινους και μέσα σε λίγα λεπτά η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες κλιμακώνεται.

Τι έχει συμβεί; Ποιοι εκτοξεύουν σοβαρές κατηγορίες για συμπαίκτες τους και ποιος είναι εκείνος που στο τέλος του αγώνα δεν θέλει να σταθεί δίπλα στην ομάδα του, αλλά στο πλευρό των αντιπάλων;

Και τελικά ποιος θα μπορέσει να φάει σήμερα; ΕΔΩ θα μάθετε όλη την αλήθεια για την πείνα των παικτών!