Όταν τα λεφτά είναι πολλά, που είναι στο Survivor, τότε ακόμα και κάποιοι που νόμιζαν ή που πίστευαν ότι ήταν φίλοι, χωρίζουν τα τσανάκιά τους και πάνε γι άλλα! Ο λόγος φυσικά για τους «κολλητούς», Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ!

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος και θέλουν να βοηθήσουν τους τηλεθεατές για να ψηφίσουν τον πλέον κατάλληλο για τα 100.000 ευρώ!

Τι ακριβώς όμως συνέβη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/6); Η καινούρια εβδομάδα έφερε και καινούριους αρχηγούς αλλά και νέες ομάδες στον Αγ. Δομίνικο. Νικητές με τους καλύτερους χρόνους στους αγώνες κατάταξης ήταν αυτή τη φορά τουλάχιστον, Άρης και Τάλα. Έτσι οι δύο παίκτες ορίστηκαν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων.

Οι ομάδες ωστόσο δεν άλλαξαν και πολύ αφού η μόνη αλλαγή για ακόμα μια φορά ήταν η μετακίνηση της Σταυρούλας από τους Κόκκινους στους Μπλε.

Όμως και αγωνιστικά δεν υπήρξε η έκπληξη αφού οι Μπλε και πάλι στέφθηκαν νικητές με τους Κόκκινους απλά να… κοιτάζουν!

Μετά τον αγώνα τους ο Τάλα θεώρησε ότι έχασε στο τσακ και αν δεν ήταν άτυχος θα κέρδιζε. Ο Άρης θεώρησε ότι ο Τάλα έχει έπαρση και δεν άφησε ασχολίαστη τη στάση του.

Ωστόσο αυτό το σκηνικό όσο να είναι μας θύμισε σε μεγάλο βαθμό τον προηγούμενο καυγά των δύο παικτών, με αφορμή και πάλι το αν κάποιος εκ των δύο έχει παραπάνω έπαρση από το θεμιτό.

Survivor: Δείτε τον τσακωμό!