Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι άφησε κατάλοιπα στους πρώην παίκτες του Survivor. Και δεν εννοούμε ψυχολογικά αλλά σωματικά αφού παρόλο που τόσο πολύ κουράστηκαν και τόσο ιδρώτα έριξαν, συνεχίζουν ακόμα και σχεδόν ένα μήνα μετά την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο, να γυμνάζονται όσο πιο σκληρά μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση και να μπορούν να ανεβάσουν σε posts στα social media τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς τους!

Και μπορεί πια το Survivor να απέχει ήδη έτη… φωτός από το σήμερα, και όλα να πέρασαν σα μια ανάμνηση παλιά κίτρινο γράμμα στο συρτάρι, όμως το ζευγάρι που μένει να αποδείξει αν θα αντέξει το χρόνο, η Βρισηίδα Μαρτίκα, συγνώμη εκ παραδρομής, Ανδριώτου και ο Σπύρος, ο φαρμακοποιός του Κερατσινίου που ξεπάστρεψε κάμποσους μέχρι να επιστρέψει στη βάση του, φαίνεται ότι λιώνουν στα γυμναστήρια!

survivor

survivor

Μάλιστα, εκεί μεταξύ κοιλιακών και άρσης βαρών, έστησαν και λίγο, τάχα μου δήθεν τυχαία, το κινητό τους προκειμένου να δείξουν στο φιλοθεάμον κοινό τις ικανότητές τους τόσο στα βάρη όσο και στην πλάγια σανίδα!

Ωστόσο ο Σπύρος φρόντισε να ανεβάσει και ένα «τσιτάτο» που έλεγαν και στα δικά μας τα χρόνια, για την πυρκαγιά που κατακαίει την Αττική! Επειδή όμως το νόημα είναι σοβαρό, ας κρατήσουμε μόνο αυτό το τελευταίο story που όντως αποτυπώνει το περιβαλλοντικό έγκλημα και το δράμα που βιώνουμε κάθε καλοκαίρι.