«Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με τον Βαλάντη», λέει η Παρασκευή Σταματοπούλου. Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Παρασκευή Σταματοπούλου. Η παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor μίλησε για την εμπειρία στο reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ αλλά και τον Βαλάντη.

«Δεν πέρασα ωραία στο Survivor, έχω περάσει πολύ καλύτερα γενικά στη ζωή μου. Είχε δυσκολίες που δεν περίμενα. Πιο πολύ απ’ όλα ήταν η σκέψη ότι απλά κυλάει ο χρόνος, τι χάνω αυτή τη στιγμή, πόσο άσχημα περνάω, αν όντως το χρειάζομαι όλο αυτό.

Νομίζω ότι πιο πολύ απ’ όλα με σόκαραν πράγματα με τα οποία δεν έχω ξανασυναναστραφεί ποτέ. Όπως το να είμαι βρεγμένη όλη την ώρα, να λιώνουν καβούρια μπροστά μου, τέτοια πράγματα», είπε αρχικά η Παρασκευή Σταματοπούλου.

 

Το στήσιμο του παιχνιδιού

Η πρώην παίκτρια είπε «Δεν υπήρξε στήσιμο παιχνιδιού, με τον τρόπο που το κατάλαβε ο Γιώργος. Ο Βαλάντης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος για να ζήσεις μαζί του. Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του»

Η Παρασκευή Σταματοπούλου, είχε μιλήσει στο Mega για την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor.

« Πήγαινα σερί κάθε δύο ώρες τουαλέτα… Τώρα έχω αρχίσει να μπαίνω σε ροή», είπε η πρώην παίκτρια των μαχητών.

«Ήθελα να φύγω από το Survivor για λόγους ψυχολογικούς. Αφορούσαν το δικό μου κεφάλι κι όχι κάτι που με εξέπληξε. Ήξερα ότι θα πεινάω, θα κρυώνω, αλλά δεν ήξερα πως να αντιδράσω στη μοναξιά και στην απουσία επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Έκλαιγα αρκετά συχνά κάθε βράδυ, με έπιανε το στομάχι μου, ταχυκαρδίες».

Στο μεταξύ το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο θα μπει στο Survivor του ΣΚΑΪ. Όμως θα την δούμε στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Πέρυσι ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά για τους Διάσημους. Κέρδιζε παιχνίδια συνεχώς. Αυτό την έκανε πολύ αγαπητή στο κοινό. Δεν άντεξε όμως πολύ και αποχώρησε από το παιχνίδι. Σχεδόν ένα μήνα είχε μείνει μέσα. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Άρης Σοϊλέδης όπως σας έχουμε αναφέρει.