Η είδηση ότι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου θα μπει στο Survivor του ΣΚΑΪ, είχε ακουστεί πολύ καιρό! Ωστόσο ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει κάποια δήλωση που να «προδίδει» την επόμενη κίνηση. Έτσι και οι δημοσιογράφοι, τήρησαν στάση… αναμονής!

Ωστόσο σήμερα «έσκασε» η είδηση από έναν καλό του συνεργάτη. Αυτός είναι που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Σάκη Αρσενίου στο ριάλιτι επιβίωσης, μιλώντας στο Happy Day.

«Ήμασταν στο σχήμα με τον Σάκη Αρσενίου, τον Σάκη τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά έχει επιλέξει να κάνει κάτι διαφορετικό. Επέλεξε να πάει στο Survivor. Του ευχόμαστε να μπει πολύ γρήγορα, εύχομαι να βγει και νικητής γιατί πιστεύω ότι το χει.

Στο Survivor ο Σάκης Αρσενίου!

Δεν ήταν ευχάριστο γιατί όταν ένα σχήμα πάει πολύ καλά δε θέλεις να το χαλάσεις αλλά το ότι ήθελε και το επέλεξε είναι προς τιμήν του ότι μας το ανακοίνωσε γιατί μπορέσαμε να προετοιμαστούμε για να έχουμε κάτι ανάλογο και αν γίνεται και καλύτερο για μετά.

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω στον Σάκη για τη συνεργασία. Ήταν άψογος απέναντί μας. Απ’ ότι ξέρω δεν έχει ταξιδέψει ακόμα. Η δική μου πληροφόρηση – δε μου έχει πει κάτι ο Σάκης – είναι ότι θα είναι ένα από τα ατού που θα χρησιμοποιήσουν όταν έρθουν τα πιο δύσκολα.

Αν θέλουν τη γνώμη μου, νομίζω είναι πολύ μεγάλο ατού να μπει ο Σάκης στο Survivor. Εκείνος δε λέει τίποτα, είναι πραγματικά τάφος» .

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του τραγουδιστή, Γιώργου Δασκουλίδη στη δημοσιογράφο.