Η καινούργια κόκκινη ομάδα ακόμα δεν έχει βρει καλά τα πατήματά της στο Survivor. Χωρίς ενέργεια και ομαδικό πνεύμα, ηττήθηκε και στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με ευρύ σκορ.

Ακολούθως οι Κόκκινοι πάλεψαν για την ατομική ασυλία, εκεί όπου νικήτρια ήταν η Στέλλα.

Με αυτά τα δεδομένα οι Κόκκινοι προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Οι δύο επιλογές που φαίνεται να υπήρχαν, ήταν αυτή του Τάκη Καραγκούνια και του Σπύρου Μαρτίκα. Η ομάδα για στρατηγικούς λόγους αποφάσισε να ψηφίσει από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα για να του δώσει ένα μικρό προβάδισμα χρόνου που σίγουρα ξέρει πως να διαχειριστεί έπειτα από 8 υποψηφιότητες, έναντι του φαινομενικά σίγουρου δεύτερου μπλε υποψηφίου που θα προκύψει από την επιλογή της Στέλλας, Τάκη Καραγκούνια.

Ο Τάκης αντελήφθη το σχέδιο και το Συμβούλιο πήρε «φωτιά».

Survivor: Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Τι κι αν έχει περάσει καιρός από τότε που αποχώρησαν Μυριέλλα και Κατσαούνης από το Survivor και η Κόκκινη ομάδα έχει περάσει από 40 κύματα και αμέτρητες αλλαγές προσώπων; Η ίδια ιστορία έμελλε να επαναληφθεί με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και κομπάρσους.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της τρέχουσας εβδομάδας, οι Μπλε ήταν οι μεγάλοι νικητές. Οι ταλαιπωρημένοι Κόκκινοι ξέσπασαν πάνω στον Σπύρο Μαρτίκα για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, λέγοντας ότι υποστήριζε την Βρισηίδα, αντί για τους παίκτες της ομάδας του.

Η Ασημίνα μάλιστα, μια από του λίγους παίκτες που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο Survivor, αμέσως αντιλήφθηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και έσπεσε να συγκρίνει καταστάσεις!

Όλοι θυμούνται τους ομηρικούς καυγάδες και το βάρος που έφερε η τότε Κόκκινη ομάδα, εξαιτίας του ειδυλλίου που εκτυλίσσονταν ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή. Τα κακά πεθερικά τότε ήταν ο Βαλάντης και η Αθηνά, ενώ και άλλα μέλη της ομάδας των τότε Κόκκινων είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την αρνητική επίδραση αυτής της κατάστασης στην ομάδα τους.