Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο αποψινό Survivor αφού όπως φαίνεται τουλάχιστον, από πολύ νωρίς οι παίκτες έχουν αρχίσει να… εκνευρίζονται! Λίγο η πείνα, λίγο η κούραση, λίγο η στρατηγική και το… Instagram, ήρθαν όλοι και κουράστηκαν!

Και όπως έχουμε ξαναπεί, η φτώχια φέρνει γκρίνια και αυτό ήρθε και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπου οι Survivors αρχίζουν και εξαπολύουν επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Πρώτο θύμα η Σταυρούλα κατά της οποίας εξαπολύει τα πυρά του ο Σπύρος Μαρτίκας, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, ο οποίος την κατηγορεί ευθέως ότι τελευταία στιγμή άλλαξε τη συμφωνία τους και τον πρόδωσε! Ο παίκτης των Κόκκινων είπε ότι νιώθει απίστευτη υποκρισία και έστρεψε τα βέλη του προς τους τρεις που τον ψήφισαν!

Ο Μπάρτζης στο μεταξύ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Σπύρο προκειμένου να στηρίζεται ο ένας στον άλλο, «καρφώνει» ξεκάθαρα στη συνέντευξή του τις Ευρυδίκη, Σταυρούλα και Χαμπέρη κατηγορώντας τις κοπέλες ότι έστειλαν το Μαρτίκα στον…τάκο.

Από την άλλη η Ευρυδίκη, βλέποντας τι συμβαίνει γύρω της, είπε πριν τον αγώνα ασυλίας ότι δεν φοβάται να έρθει αντιμέτωπη με κανέναν παίκτη.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Διάσημοι και Μαχητές είναι πάλι αντιμέτωποι προκειμένου να αγωνιστούν για την ασυλία! Αν οι Διάσημοι δεν κερδίσουν στο αποψινό παιχνίδι όπως λέει και ο Λιανός, χάνουν παίκτη κι αυτό είναι που τους κάνει πιο δυνατούς!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ριάλιτι!