Ο παίκτης του Survivor Γιώργος Κατσαούνης μας ξεδίπλωσε στο χτεσινό επεισόδιο μία άλλη πτυχή του… χαρακτήρα του! Για την ακρίβεια μίλησε στο reality  παιχνίδι του ΣΚΑΪ για την στιχουργική του ικανότητα. Μάλιστα, για να μπορέσει να τακτοποιηθεί και… επαγγελματικά μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε πρόταση στον… Χρήστο Δάντη για συνεργασία!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν το Αγώνισμα Ασυλίας της Δευτέρας, όταν ο Κατσαούνης και η Ασημίνα βρήκαν ξύλα στο δάσος. Οι δύο παίκτες τα ήθελαν για να φτιάξουν μουσικά όργανα για την… μπάντα τους.

Στη συνέχεια, τα πήραν μαζί τους στον Αγώνα Ασυλίας.  Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα έριξε και την μπηχτή του!  «Τινάξαμε την άλλη μπάντα στον αέρα», είπε αναφερόμενος στη Μυριέλλα και τον Τζον.

Survivor: Νικητές οι Μαχητές στον αγώνα Ασυλίας

Στο αγώνισμα ασυλίας οι Μαχητές αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 10-9. Τότε ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να διηγηθεί μία ιστορία… πάθους στους συμπαίκτες του.

«Γυρνούσα από τα μπουζούκια, μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω ένα τετράδιο κι ένα μολύβι. Είχα και κάτι παράνομο κι αυτό γινόταν πολύ καιρό, καραπαράνομο κι υπεράνω υποψίας. Μου έρχεται φλασιά πάνω στα νεύρα μου και ξεκίνησα και ‘’ζωγράφιζα’’. Άρχισα να γράφω κάτι ασυναρτησίες στην αρχή και μετά μου έβγαινε κάτι ωραίο. Μιλάμε για το 2018, πριν από την καραντίνα. Άρχισα να γράφω κάποιους στίχους, κάποιες μελωδίες στο 15λεπτο. Κοιμήθηκα πάνω από το μολύβι κι από το χαρτί κι όταν ξύπνησα την επόμενη ημέρα είδα τι έγραψα». Μάλιστα ο Θεσσαλός είχε και το θράσος να τους το τραγουδήσει!
Η Ασημίνα μίλησε για την ιστορία του Γιώργου στον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό. Επιπλέον του τόνισε ότι θέλει συγκεκριμένους καλλιτέχνες για να προχωρήσει η κατάσταση με το τραγούδι.

Ο Γιώργος Κατσαούνης πρότεινε στον Λιανό να είναι ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Δάντης ο συνθέτης, με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται «τον Δάντη πώς θα τον βρούμε, είναι λίγο δύσκολο».

Η Ασημίνα όμως απάντησε αμέσως «θα τον βρούμε, που θα πάει». Προφανώς η παίκτρια κάτι θα έχει κατά… νου!