Ρε παιδιά εκεί στο ΣΚΑΪ ή τελοσπάντων στην παραγωγή του Survivor  στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιάννης Τσολάκης, πόσες μέρες έχει να φάει; Δηλαδή πραγματικά, δεν έχει κανείς αγωνία για την υγεία του παίκτη; Έκλεψε και ήπιε μία γουλιά καφέ. Γνωστό και σεβαστό και εκτός κανόνων. Αλλά δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος κάτι να φάει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο στίβο μάχης;

Ο παίκτης από την ομάδα των Μαχητών έχει να γευτεί έπαθλο, βασικά φαγητό, δέκα ημέρες.

Ο Γιάννης τιμωρήθηκε από την παραγωγή του Survivor αφού είχε βρει καφέ και τον είχε πιει με αποτέλεσμα να του στερηθούν κάποια έπαθλα.

Survivor Γιάννης Τσολάκης: Τι θα γίνει με την υγεία του;

Οι μπλε όμως δεν έχουν κερδίσει αγώνισμα επάθλου. Έτσι, όπως είναι αναμενόμενο, δεν τρέφονται σωστά. Αυτό όμως είναι σίγουρο ότι θα έχει αντίκτυπο στην υγεία αλλά και την αποτελεσματικότητα των παικτών στους στίβους μάχης.

Ο Γιάννης Τσολάκης δήλωσε: «Αρχίζω και ανησυχώ πάρα πολύ με τον εαυτό μου την τελευταία εβδομάδα παρατηρώ ότι έχω χάσει αρκετά κιλά, δεν αναγνωρίζω το σώμα μου τα χέρια μου. Την τελευταία εβδομάδα που δεν έχουμε πάρει κανένα έπαθλο συν το ότι τα τρία προηγούμενα έπαθλα εγώ δεν τα πήρα διότι ήμουν τιμωρημένος. Όλο αυτό έχει καταβάλει το σώμα μου την υγεία μου και βλέπω μαυρίλες».

Η παραγωγή δεν ανησυχεί; Δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτούς τους ανθρώπους;