Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το φινάλε του πέμπτου κύκλου του Survivor που θα προβληθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ. Γύρω στα τέλη Ιουνίου οι παίκτες που θα έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο θα αποχαιρετήσουν τα «πρόχειρα καταλύματά τους» και τους στίβους μάχης, αφού την Τρίτη 5 Ιουλίου , θα πραγματοποιηθεί στο άλσος Γαλατσίου ο ημιτελικός και την επόμενη μέρα την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο τελικός, όπου θα αναδειχτεί από τον κόσμο ο νικητής ή η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Το «παρών» θα δώσει και ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ενώ από τις υψηλές πτήσεις του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν από τον ΣΚΑΙ, με τον επόμενο κύκλο να βγαίνει στον αέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

Survivor: Τα πάντα για τον μεγάλο τελικό!

Προσοχή όμωs! Λέγεται πως οι τελευταίοι του ημιτελικού θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και Θα φέρουν τους διαγωνιζόμενουs στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τους αντιπάλους τους αλλά και με τους ίδιουs τουs τούs εαυτ0ύς! Ο βαθμόs δυσκολίαs Θα ανέβει, όπωs και το χρονικό διάστημα που θα περάσουν στην αμμουδιά του Αγίου Δομίνικου την ημέρα του ημιτελικού. Οταν όμωs οι δύο παίκτεs αποχωρήσουν, μάλλον τα πράγματα Θα γίνουν λίγο πιο εύκολα για του δύο παίκτες του τελικού αφού, όπωs σε κάθε κύκλο, έτσι και φέτοs, το κοινό θα είναι αυτό που Θα αποφασίσει ποιος παίκτηs αξίζει να σηκώσει το τρόπαιο και φυσικά να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, οι δύο τυχεροί θα μεταφερθούν στην Ελλάδα και θα παραμείνουν μέχρι τη βραδιά του τελικού σε κάποιο ξενοδοχείο της πόληs. Δεν θα έρθουν σε επαφή με τους δικούς του ανθρώπουs παρά μόνο το βράδυ που ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν από τον ΣΚΑΪ.

Η μεγάλη βραδιά θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσειs των Ολυμπιακών Ακινήτων, στο Γαλάτσι, όπωs κάθε χρόνο, όμωs φέτοs συζητείται μήπωs για πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια υπάρχει κοινό. Λόγω πανδημίαs, τα προηγούμενα χρόνια κάτι τέτοιο είχε κριθεί αδύνατο, όμωs φέτοs άτομα της παραγωγήs συζητούν μήπωs εκτός από τους παίκτεs που πέρασαν από τις εξωτικέs παραλίεs, υπάρχει και ένα μικρό μέροs τηλεοπτικού κοινού. Εννοείται πως ο Γιώργοs Λιανό Θα συντονίσει την βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβάλλει βίντεο από τις στιγμέs των παικτών, τις δυσκολίες που βίωσαν, κορυφαίεs νίκεs από τους στίβου μάχι ενώ δεν θα παραλείψει να δείξει πόσο άλλαξαν οι παίκτεs εξωτερικά κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι και συγκεκριμένα πόσα κιλά έχασαν! Στο τέλος Θα ανακοινώσει φυσικά το όνομα νικητή.