Και ξαφνικά όλα αλλάζουν στο reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ, Survivor. Μπαίνει ένας παίκτης έτοιμος να μαζέψει όλο το χρήμα. Και γιατί όχι άλλωστε αφού διαθέτει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική δύναμη! Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη που μπήκε με άγριες διαθέσεις και ήδη μοιάζει να είναι… φαβορί!

Ο ποδοσφαιριστής μετρά ελάχιστες μέρες στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά αυτό δε φαίνεται να τον κρατά πίσω.

Πολύ σωστά ο Κατσαούνης των Μαχητών χαρακτήρισε «θεό του πολέμου» λόγω του ονόματός του τον Άρη. Άλλωστε από την αρχή έδειξε τα δόντια του!

Μπορεί να έχει ρίξει πολλά κιλά ιδρώτα αλλά δε φαίνεται να το βάζει κάτω. Αυτό άλλωστε είδαμε ξεκάθαρα και στο αγώνισμα ασυλίας. Στο χτεσινό δηλαδή επεισόδιο (31/1) ο Άρης ξεκαθάρισε από την αρχή ότι οι Διάσημοι θα έπρεπε να κερδίσουν για πρώτη φορά και το δύο αγωνίσματα ασυλίας. Όπερ και εγένετο! Μάλιστα οι Κόκκινοι φρόντισανν να το πανηγυρίσουν έντονα.

Ο Σοϊλέδης με δύο προσωπικές νίκες ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών! Επιπλέον, πολύ καλή ήταν και η ψυχολογική συνεισφορά του στον «πάγκο».

Βέβαια αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο! Την αξία και την επίδραση της παρουσίας του στους Διάσημους αναγνώρισε τόσο η ομάδα του όσο και οι αντίπαλοι.

Η Βρισηίδα δε θέλει τον Σοϊλέδη

Αυτά δε γίνονται! Είναι πολλά τα λεφτά και είναι μόνο για έναν! Άλλωστε στο survivor δεν πήγαν να πιάσουν φίλους! Για παράδειγμα η Βρισηίδα εκτιμά μεν τις ικανότητές του, ωστόσο έχει εντοπίσει και κάποια σημάδια στον χαρακτήρα του, που την προβληματίζουν για το μέλλον της ομάδας της.

Survivor – ψηφοφορία (1/2): Τρεις υποψήφιοι, ποιος θέλετε να παραμείνει; Ψηφίστε!

Survivor – ψηφοφορία: Για ποιο λόγο έχουμε δύο ψηφοφορίες; Πολύ απλό είναι, αλλά ας το υπενθυμίσουμε. Από τη στιγμή που στο ένα μετερίζι έχουμε ψηφοφορία για τον ποιον θέλετε να αποχωρήσει, στο Μediatime θα παίξουμε μπάλα με τον άλλον τρόπο. Τον θετικό. Τον ίδιο με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και στο τέλος κάνουμε το ταμείο.

Πάντα για την αποχώρηση στο Survivor μιλάμε. Αυτή που κάθε εβδομάδα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Διότι, όπως και να έχει ένας παίκτης που φεύγει, είναι το πλέον ενδιαφέρον event στα ριάλιτι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τρεις υποψηφίους. Πρώτη φορά είναι όλοι τους από τη μεριά των Μαχητών. Με άλλα λόγια, εσείς πρέπει να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι, ανάμεσα και στους τρεις υποψηφίους που έβγαλαν οι Μαχητές στον τάκο.