Survivor: Νούμερα ναι αλλά χωρίς αντίπαλο-Τα λέμε στις 16 Ιανουαρίου!

Survivor: Νούμερα ναι αλλά χωρίς αντίπαλο-Τα λέμε στις 16 Ιανουαρίου!

Survivor

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το Survivor ALL STAR κάνει νούμερα αξιοζήλευτα, αλλά συνεχίζει και παίζει χωρίς αντίπαλο. Όλες οι
Συντάκτης:

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το Survivor ALL STAR κάνει νούμερα αξιοζήλευτα, αλλά συνεχίζει και παίζει χωρίς αντίπαλο. Όλες οι εκπομπές ξεκινάνε μετά τις 16 Ιανουαρίου (όπως και το MasterChef), οπότε τότε θα δούμε τι ακριβώς κάνει το SURVIVOR. Για τώρα τα νούμερα είναι απλώς να είχαμε να λέγαμε. Αν ο Acun και γενικά η παραγωγή του reality είχε χιούμορ, θα είχε επιδιώξει να βρει χορηγία από κάποιο κέντρο αισθητικής ή κάποιον πλαστικό.

Γιατί το λέω αυτό? Εμ τα καλύτερα ξέχασα να σχολιάσω χθες, αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι είναι λογικό. Μάλλον κάποιοι παίχτες, ονόματα δε λέμε ούτε οικογένειες θίγουμε, μπέρδεψαν το SURVIVOR με GNTM-My Style rocks δεν ξέρω τι να πω με αυτό, που είδαν τα ματάκια μου. Θα ξεκινήσω από τα light φρυδάκι tattoo και σε κάποιες περιπτώσεις tattoo με ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη … γιατί πώς πας στην καλύβα αν τα χείλη σου δεν έχουν ένα ελαφρύ κοκκίνισμα σαν να ντράπηκες ενώ είδες το αμόρε. Τι άλλο θα δούμε …

Αν ήθελες να είσαι βαμμένη και περιποιημένη πραγματικά έχεις διαλέξει λάθος reality, γιατί οσονούπω η ταλαίπα θα χτυπήσει κόκκινο και αυτά τα ροζ-κόκκινα χείλη θα δείχνουν κάπως παράταιρα. Καλά αυτό που κάνει μπαμ σε 2-3 παίχτες είναι η ποσότητα υαλουρονικού, που έχουν βάλει πάνω τους.

Άντρες – γυναίκες δεν υπάρχει διάκριση …

ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Στο χθεσινό επεισόδιο, οκ είχαμε το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, το κέρδισαν οι μπλε και οι κόκκινοι έβγαλαν υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο ή αλλιώς ζαχαροπλάστη. Αλλά μέχρι να φθάσουμε εκεί έχουμε δρόμο. Το SURVIVOR ξεκίνησε με reality και συγκεκριμένα με τον Έλληνα Θεό (Περικλή) να κλαίει όχι τόσο για την υποψηφιότητά του αλλά για τις συμπεριφορές αυτές που ξαναζεί και δεν μπορεί.

Εγώ βέβαια έχω ένα εύλογο ερώτημα, δεν ήξερε που πήγαινε? Πάντως για να έχουμε κλάματα από τη δεύτερη μέρα καλά πάμε … όλα πάνε βάση σεναρίου! Κάτι άλλο που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι δεν έχουμε ακούσει καθόλου τη φωνούλα του Στέλιου Χανταμπάκη. Ή που θέλει να αλλάξει την εικόνα που είχαν για αυτόν από το πρώτο SURVIVOR, αν και πιστεύω οι περισσότεροι δεν ασχολούνται πιο πολύ στο μυαλό του είναι, ή που είναι τακτική του αυτή κρατάμε μικρό καλάθι και θα αφήσω να τσακωθούν οι δυο νικητές Σάκης και Στάθης (τα δύο Σ) για το αρχηγιλίκι και εγώ θα εμφανιστώ ως ειρηνοποιός. Ο χρόνος θα δείξει!
Ακόμη και εκεί στην καραϊβική η φωνή της Βρισηίδας δεν άλλαξε, συνεχίζει να είναι αυτή η τσιριχτή φωνούλα, που σου τρυπάει το τύμπανο! Βέβαια με αυτά που είπε στο χθεσινό επεισόδιο της βγάζω το καπέλο. Η μόνη που είπε ότι όλοι κρύβονται πίσω από την μάσκα τους και ότι οι κλίκες θα αρχίσουν να φαίνονται σε λίγο καιρό. Απλά με αυτή τη φωνή δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά.

Οι περισσότεροι είναι καλοί παίκτες, οπότε τώρα δε θα παιχτεί μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο τι άποψη θα σχηματίσει ο κόσμος για αυτούς.
Γιατί στην τελική ο κόσμος θα τους κρατήσει ή θα τους διώξει και στην τελική θα στέψει τον νικητή. Μόλις πέσει μεγάλη πείνα και κακουχία θα φανούν πολλά, σε αυτή τη φάση όλοι νομίζουν ότι έχουν πάει εκδρομή στο λούνα πάρκ και πουλάνε τρελίτσα, κάθονται γαλαρία και λένε τραγουδάκια!

Survivor All Star: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι βάζει τέλος στις φήμες ο Στάθης-Το «όχι» της Ιουλίας τον ρίχνει από τα σύννεφα!

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης έχει τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Survivor Twitter 9/1: Η πλατφόρμα βούλιαξε από τις τσιρίδες της Βρισηίδας και το θάψιμο στη Σταυρούλα

 

Facebook Share: Survivor%3A+%CE%9D%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%A4%CE%B1+%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+16+%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%21 Facebook Share: Survivor%3A+%CE%9D%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%A4%CE%B1+%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+16+%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%21 Facebook Share: Survivor%3A+%CE%9D%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%A4%CE%B1+%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+16+%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%21