Η Μυριέλλα έχει απογοητευτεί πλήρως από τον αγρότη, Γιώργο Κατσαούνη στο reality παιχνίδι Survivor. Η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ότι ουδεμία σχέση δε θέλει να έχει με τον άντρα από τα Φάρσαλα. Και επειδή είναι και σκληρή γυναίκα και κόβει «μαχαίρι» τις παρτίδες, έβγαλε και τον σταυρό που είχε χαρίσει ο Γιώργος.

Η Μυριέλλα έχει απογοητευτεί πλήρως από τον αγρότη, Γιώργο Κατσαούνη στο reality παιχνίδι Survivor. Η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πάλι ένα κάρο κουλά πράγματα από τον Γιώργο και αυτό γιατί έχει θιχτεί πάρα πολύ ο εγωισμός του και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν υποστήριξα το ψέμα ή τα ψέματα που πήγε να πει πάλι για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος και όποιος παρακολουθεί με λίγη λογική παραπάνω θα καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα που λέει ο Γιώργος δεν ισχύουν».

«Από δω και μπρος ούτως ή άλλως εγώ απομακρύνομαι τελείως, έβγαλα και τον σταυρό. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, με απογοήτευσε 100% και δεν θέλω καθόλου καμία σχέση μαζί του. Από μακριά και αγαπημένοι και αν».

Τι έγινε στο Συμβούλιο;

Στο χθεσινό (30/1) συμβούλιο του νησιού η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μάλιστα η ηθοποιός  ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στις σχέσεις της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Έχουν συμβεί και κάποια πράγματα που δεν μοιραστεί μαζί σας. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη στην ομάδα μου γιατί μιλάω πολύ και είμαι ισχυρογνώμων. Έχω καταλάβει ότι έχω κουράσει την ομάδα πολύ. Δεν θέλησα ποτέ να βλάψω κανένα, δεν είχα κάποια κακή πρόθεση», είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή.

Επίσης η ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Δεύτερο σκηνικό που έγινε μετά την Παρασκευή, ήταν με την Σοφιάννα. Ήρθε ο ίδιος ο Γιώργος και μου είπε πως στήσανε ολόκληρη πλοκή ο Σάββας με τον Σπύρο και πήγαν να πιάσουν και τα υπόλοιπα αγόρια να συμφωνήσουν για να βγάλουν την Σοφιάννα στον τάκο. Και ενώ διαφωνούσες με αυτό, βγαίνεις μετά και το αναιρείς και λες ότι είναι ψέματα. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω μάθει να δέχομαι τόσα πολλά ψέματα. Ο Γιώργος μου τα μετέφερε.

Ο Γιώργος όμως δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η Μυριέλλα.  Είπε ότι η Μυριέλλα λέει ψέματα και τον προσέγγισε για να εκμεταλλευτεί την απήχηση που ενδεχομένως ό ίδιος είχε στον κόσμο. Επίσης δεν άφησε ασχολίαστη για ακόμα μια φορά τη σχέση που η ηθοποιός διατηρεί εκτός παιχνιδιού και σε πράγματα που η ίδια του έχει πει για τον Τζον.

Τον λόγο πήρε και η Ναυσικά! Ως φίλη της Μυριέλλας ανέφερε λεπτομέρειες που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για τη σχέση Κατσαούνη – Μυριέλλας.