Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη όσο περνάει ο καιρός στο Survivor. Οι τηλεθεατές μένουν άφωνοι με τις καταστάσεις που βλέπουν στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε έξαλλες καταστάσεις μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι Μαχητές είναι όλοι στην τσίτα αφού η πείνα δεν ανέχεται!

Έτσι, στο αποψινό συμβούλιο το κλίμα ήταν τεταμένο μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας κατηγόρησαν την Ασημίνα την Σοφιάννα και την Πελαγία ότι τόσο καιρό βάζουν χέρι στις μερίδες! Δηλαδή κλέβουν λίγο παραπάνω και βάζουν περισσότερο φαγητό σε εκείνες και σε όσους συμπαθούν.

Οι παίκτριες όμως τσαντίστηκαν και δεν δέχτηκαν τα όσα είπε ο Σπύρος.  Μάλιστα, η Ασημίνα φορτίστηκε αρκετά από τον καβγά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Μαζί της όμως έφυγε από το συμβούλιο και η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία πιέστηκε ψυχολογικά.

Λίγο αργότερα οι κοπέλες γύρισαν. Τότε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τους έδωσε το λόγο και αυτές είπαν τι συνέβη.

Survivor: Τι είπε η Κάτια Ταραμπάνκο!

Η Κάτια Ταραμπάνκο μη μπορώντας να συγκρατήσει τον εαυτό της ξέσπασε απέναντι στην ομάδα των μπλε και τους τόνισε ότι η λέξη «κλέφτρα» είναι βαριά και θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι όταν την χρησιμοποιούν.

Το μοντέλο, μάλιστα εξομολογήθηκε ότι πέρυσι είχε βρεθεί στην ίδια θέση. Κάποιος την είχε αποκαλέσει έτσι και όταν βγήκε αυτό το κουβάλαγε!

«Γράφουν κάτω από τις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες».

Επίσης το μοντέλο εξήγησε ότι η δύναμη την τηλεόρασης είναι μεγάλη. Μάλιστα είπε ότι μία λάθος λέξη μπορεί να είναι μαρτυρική για τον διαγωνιζόμενο αφού το κοινό μπορεί να γίνει σκληρό όπως είπε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη της εξήγησε ότι είναι απόλυτα σίγουρος ότι τόσο καιρό οι παίκτριες των μπλε «κλέβουν» μερίδες και δεν μετανιώνει για όσα τους απέδωσε ενώ οι υπόλοιπη ομάδα την καταχειροκρότησε.