Την τρίτη μέρα προβολής του Survivor All Star στις οθόνες μας και ήδη τα γεγονότα στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με ταχύτητα φωτός! Ένας κλαίει, μία φεύγει, ένας ακολουθεί, άλλος θίγει πρώην παίκτες που δεν είναι καν εκεί!

Γενικά λοιπόν η δουλίτσα του Ατζούν γίνεται και χωρίς να ανοίξει (ακόμα) ρουθούνι, καταφέρνει να πάρει αυτό που χρειάζεται και που δεν είναι άλλο, από τη διαφημιστική πίτα!

Στο επεισόδιο που αναμένεται να προβληθεί απόψε (10/1) θα δοθεί η μάχη για την τρίτη ασυλία. Μέχρι τώρα οι αγώνες που έχουν δώσει Μαχητές και Διάσημοι, είναι αμφίρροπη.

Ωστόσο σήμερα αναμένεται να φύγει οικειοθελώς μία παίκτρια, που αν εξαιρέσει κανείς την τσιριχτή φωνούλα της, κατά τ΄άλλα μας είναι συμπαθέστατη!

Ο λόγος για την Βρισηίδα που δε θέλησε να περιμένει μία μέρα ακόμα προκειμένου να πάει… Τετάρτη οπότε και είθισται να γίνονται οι αποχωρήσεις.

Το γεγονός θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου και οι στιγμές θα είναι ιδιαίτερα συγκινητικές αφού μην ξεχνάμε ότι η Βρι δεν είναι μόνη της αλλά με τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι! Πώς λοιπόν πρόκειται να αντιδράσει ο Σπύρος Μαρτίκας στο άκουσμα της απόφασης τής συντρόφου του; Μήπως θελήσει και εκείνος να την ακολουθήσει και αποφασιστεί αντί για μία οικειοθελή να έχουμε δύο;

Όχι παιδιά! Αυτό, όση αγάπη κι αν υπάρχει και υπάρχει αρκετή, δεν πρόκειται να το δούμε κι αυτό γιατί ο Σπύρος πήγε με ένα σκοπό! Ο στόχος είναι ένας και θέλει να τον φέρει σε πέρας!
Και άλλωστε, ποιος ξέρει αν θα ξαναμπεί η Βρισηίδα κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον;

 Survivor All Star: Δείτε το τρέιλερ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι βάζει τέλος στις φήμες ο Στάθης-Το «όχι» της Ιουλίας τον ρίχνει από τα σύννεφα!

Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης έχει τώρα τη μεγάλη ευκαιρία!

Survivor Twitter 9/1: Η πλατφόρμα βούλιαξε από τις τσιρίδες της Βρισηίδας και το θάψιμο στη Σταυρούλα