Της… Κατίνας γίνεται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor αφού το γεγονός ότι η Δώρα δεν επελέγη για να κάνει παρέα στους Κόκκινους, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ένας από αυτούς που το σχολίασαν ήταν ο Φάνης που δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τα δάκρυα χαράς όταν η Δαλάκα ανακοίνωσε πως επέλεξαν για το έπαθλο να πάρουν μαζί τους την πρώην συμπαίκτρια τους, έφτασαν στο συμβούλιο να λένε ότι τελικά δεν θα την πάρουν γιατί δεν θα περάσουν καλά και αναφέρθηκε στις «φιλίες».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν την πήραν λόγω της συμπεριφοράς της στην προηγούμενη μονομαχία ωστόσο όταν έχασαν τη δεύτερη ασυλία, δεν δίστασαν να τον ρίξουν στον τάκο!

Οι Κόκκινοι που έχασαν 12-7 από τους Μπλε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και επέλεξαν να ψηφίσουν ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Χριστόφορο, παρά τον τραυματισμό του, ήταν κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Μπλε. Ο ίδιος βέβαια φρόντισε να τους δικαιολογήσει.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα, η ομάδα μου ψηφίζει αγωνιστικά κι εγώ δεν έχω φέρει νίκες εδώ και αρκετές ημέρες. Ο τραυματισμός μου δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο. Θα πάω στη μονομαχία και θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης

Πάντως στο τρέιλερ ο Φάνης εξηγεί γιατί ήταν υποκριτική εκ μέρους των Κόκκινων η στάση τους απέναντι στη Δώρα ενώ οι Μπλε λένε πως πρόκειται για γείτονες «κατίνες» που τους σχολιάζουν σαν να είναι στη γειτονιά.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 21/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Viral αγρότης συμβουλεύει: Έτσι διαλέγουμε σωστά το καρπούζι (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εφιάλτες του Χρήστου έγιναν πραγματικότητα-Ο Στασινόπουλος σε ανάγκη