Ανδριώτου-Μαρτίκας

Ανδριώτου-Μαρτίκας

Survivor: Η Βρισηίδα κάνει θεραπεία για την κυτταρίτιδα!

Συντάκτης: Mediatime News

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου, μάλλον πήρε τοις μετρητοίς το γεγονός ότι σχολιάσαμε την κυτταρίτιδά

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου, μάλλον πήρε τοις μετρητοίς το γεγονός ότι σχολιάσαμε την κυτταρίτιδά της και αποφάσισε να επιδοθεί σε θεραπεία για την καταπολέμησή της.

Αφού πρώτα έφτιαξε όλα τα υγιεινά σνακς με… φαγόπυρο και μπανάνες, είπε να πάει και να κάνει και την ανάλογη θεραπεία έτσι ώστε όταν οι παπαράτσι την τραβούν φωτογραφίες και βίντεο, να είναι αψεγάδιαστη!

Μα τι ανάγκη έχεις Βρισηίδα! Έχεις νιάτα, ομορφιά και έναν φαρμακοποιό (βλ. Σπύρο Μαρτίκα)  να σε προσέχει και να σου παρέχει ωραιότατες κρέμες για τη φρεσκάδα του δέρματός σου.

 

 

 

 

 

Survivor: Πασίγνωστη παίκτρια ποζάρει γεμάτη κυτταρίτιδα!

 

Κι εμείς που δεν πήγαμε στο Survivor ακομπλεξάριστες είμαστε και  φροντίζουμε όταν βλέπουμε κάμερα να μην προκαλούμε! Πηγαίνουμε ή πλάι πλάι ή τυλιγόμαστε με μία πετσέτα (ή σεντόνι) για να μην ξεσηκώσουμε… αντιδράσεις!

Τι κι αν έκατσε μήνες και μήνες στον Άγιο Δομίνικο; Τι κι αν έφαγε φακή και ρύζι που της βγήκαν από τη μύτη; Τι κι αν ερωτεύτηκε και της κόπηκε η όρεξη; Η κυτταρίτιδα είναι εδώ και στέκει απειλητική μπροστά στην κάμερα του Mykonoslive tv.

Ο λόγος για το ταίρι του Σπύρου Μαρτίκα, επίσης πρώην παίκτη του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου που αποδεικνύει περίτρανα, πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο άνθρωπος ο ακομπλεξάριστος! Έτσι και εκείνη! Μπορεί να βρέθηκε στα Ματογιάννια και να περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου, το έκανε όμως με άνεση και παρά το γεγονός ότι διέθετε λίγη παραπάνω κυτταρίτιδα!

Και μπορεί η Βρι να είναι νέα, όμορφη και αδύνατη, αλλά η κυτταρίτιδα πόδια δεν κοιτά και καραδοκεί!

Το ζευγάρι βιντεοσκοπήθηκε από την κάμερα του μυκονιάτικου καναλιού και φάνηκε να μην το νοιάζει καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα τουριστών και ντόπιων!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε πρώτα στην Πάρο και έπειτα στο νησί των Ανέμων προκειμένου να περάσουν στιγμές ξενοιασιάς. Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι έχουν ταιριάξει απόλυτα μεταξύ τους και φροντίζουν να απομακρύνουν ότι τοξικό από κοντά τους!

 

Exit mobile version